Nissan N-TEC Edition: Eye-catching design en hoogwaardige technologie

Nissan Micra - Qashqai - X-Trail

Nissan N-TEC Edition: Eye-catching design en hoogwaardige technologie

Nissan trapt stijlvol af met de introductie van luxueuze Nissan N-TEC-Edition van de populaire Nissan MICRA, QASHQAI en X-TRAIL. Elke N-TEC-uitvoering kenmerkt zich door zwarte in- en exterieurdetails en diverse Nissan Intelligent Mobility-innovaties. De oplage van de Nissan N-TEC-modellen is gelimiteerd om op die manier zo de klanten meer exclusiviteit te bieden.

Nissan MICRA N-TEC

De Nissan MICRA N-TEC-uitvoering is gebaseerd op de Acenta, aangevuld met zwarte 17-inch lichtmetalen wielen en hoogglans zwarte details. Maar daarnaast ook privacy glas en mistlampen vóór. Extra gebruiksgemak biedt het NissanConnect-infotainmentsysteem met geïntegreerde navigatie en ondersteuning van Apple CarPlay®. Parkeersensoren achter zorgen voor extra gemoedsrust tijdens achteruit inparkeren. Tot de veiligheidsuitrusting behoort het geavanceerde remsysteem Intelligent Emergency Braking. Dit houdt continu in de gaten welke objecten zich voor de auto bevinden. Vervolgens komt er een waarschuwing als een aanrijding dreigt en automatisch remt de auto om een botsing te (helpen) voorkomen.

Nissan QASHQAI N-TEC

De Nissan QASHQAI N-TEC valt op dankzij de in zwart uitgevoerde 19-inch lichtmetalen wielen en koplampen met donkere behuizing. De kleur zwart keert aan de binnenzijde terug op de met PVC/Alcantara® afgewerkte stoelen. Aan technologie geen gebrek, want Nissan rust deze uitvoering uit met het geavanceerde ProPILOT-systeem en Intelligent Park Assist; systemen die normaliter alleen op de topversie Tekna leverbaar zijn. Om het rijplezier verder te vergroten, is de QASHQAI N-TEC uitgerust met het NissanConnect-infotainmentsysteem met ondersteuning van Apple CarPlay®.

Nissan X-TRAIL N-TEC

Voor klanten met behoefte aan nog meer ruimte is er de avontuurlijke Nissan X-TRAIL, verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en met voorwiel- of vierwielaandrijving. De exclusieve N-TEC-uitvoering heeft bovendien stoere 18-inch lichtmetalen wielen, een in zwartchroom uitgevoerde V-motion-grille, metallic lak én in hoogglans zwart gespoten dakrails en ook zijspiegelkappen. Ook opvallend zijn de instaplijsten met verlichte N-TEC-belettering. Op de diesel uitvoering is ProPILOT aanwezig in combinatie met een automatische transmissie als aanvulling op het beproefde Safety Shield-pakket.

Nissan N-TEC Edition

De exclusieve N-TEC-uitvoeringen van de Nissan MICRA, QASHQAI en X-TRAIL zijn per direct te bestellen. De prijzen beginnen bij € 19.990 voor de MICRA N-TEC, € 30.675 voor de QASHQAI N-TEC en € 37.290 voor de X-TRAIL N-TEC.

 • 7195x bekeken
 • Van Mossel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Meer blogs

 • Tips bij laagstaande zon

  Tips bij laagstaande zon

  Lees verder
  • 23162x bekeken
  • Van Mossel
 • Ga op Raamreis en win 4 kaartjes voor een pretpark naar keuze*

  Ga op Raamreis en win 4 kaartjes voor een pretpark naar keuze*

  Lees verder
  • 11327x bekeken
  • Van Mossel
 • Waarom rijden op LPG een goede optie is

  Waarom rijden op LPG een goede optie is

  Lees verder
  • 15784x bekeken
  • Van Mossel