Corona

Van Mossel. Altijd.

update: 25-02-2021

Juist in deze tijd staan we voor u klaar. Momenteel zijn al onze showrooms met of zonder afspraak te bezoeken. Wij blijven voor u klaarstaan aan huis of op locatie, óók ‘s avonds, en garanderen wij uw mobiliteit. 

We zijn blij dat wij u binnen de huidige corona-maatregelen grotendeels onveranderd van dienst kunnen blijven. Dit doen wij als volgt:

 Al onze showrooms zijn met of zonder afspraak te bezoeken.

 Alle werkplaatsen blijven open. Onze serviceadviseurs en monteurs staan voor u klaar.

 We hebben de openingstijden van onze werkplaatsen verruimd.

 Al onze autoschadebedrijven blijven voor u bereikbaar. Alle afspraken gaan door.

 Van Mossel Financiële Diensten is bereikbaar voor alles op het gebied van financieren en verzekeren.

 Alle afleverafspraken gaan door. Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met uw verkoopadviseur.

 Onze verkoopadviseurs zitten klaar om u te blijven helpen en adviseren. Zij zijn bereikbaar via de contactgegevens van de vestiging of direct telefonisch en per mail. De showrooms zijn helaas gesloten.


Veelgestelde vragen

Onderhoud

Zijn de vestigingen nog open?
Al onze showrooms zijn met of zonder afspraak te bezoeken, ook voor particulieren. Plan hier eenvoudig uw bezoek. Ook kunt u online de voorraad bekijken, een proefrit aan huis of op locatie aanvragen of bijvoorbeeld videobellen met een verkoper, zodat hij de gewenste auto kan laten zien. Alle werkplaatsen zijn volgens aangepaste, verruimde openingstijden geopend. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur en op zaterdag van 08.30-17.00 uur. Het is mogelijk om uw auto langs te brengen voor een werkplaatsafspraak. We zijn bereikbaar en zitten voor u klaar!

Zijn de werkplaatsen geopend?
Al onze vestigingen zijn open, u kunt uw auto bij ons langs brengen voor reparatie of onderhoud. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht: wij houden minimaal 1.5 meter afstand en desinfecteren uw auto grondig bij inname en wanneer u de auto weer bij ons komt ophalen.

Ik heb een probleem met mijn auto, wat nu?
De werkplaatsen zijn volgens aangepaste, verruimde openingstijden geopend en wij staan voor u klaar om u zo snel mogelijk weer op de weg te kunnen laten rijden. Wij adviseren om eerst telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen adviseren welke vestiging direct beschikbaarheid heeft.

Ik kan mijn auto niet brengen voor een werkplaatsbezoek, wat nu?
Wij komen graag de auto bij u ophalen voor de werkplaatsafspraak en brengen deze weer op locatie wanneer de auto gereed is. Wilt u van deze dienst gebruik maken? Laat dit dan weten bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Heeft u de afspraak al bij ons gepland staan? Neem dan telefonisch contact met ons op, wij zullen de auto dan bij u ophalen en weer terugbrengen.

Kan ik wachten in de wachtruimte tijdens mijn werkplaats afspraak?
Ja, dit kan. Onze wachtruimtes zijn aangepast conform de richtlijnen. Mocht u het zelf prettiger vinden, kunt u ook uiteraard een ommetje maken in de buurt. Tevens hebben we vervangende auto’s die u bij ons kunt huren. Daarnaast hebben wij gratis fietsen te leen waar u even mee op pad kunt. Mocht u verzekerd willen zijn van de gratis leenfiets, dan adviseren wij u om deze te reserveren bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Wanneer u de afspraak al ingepland heeft staan, adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

Verkoop

Zijn de showrooms open?
Al onze showrooms zijn met of zonder afspraak te bezoeken. Klik hier voor het maken van een afspraak. Onze online showrooms zijn 24/7 voor u geopend. Daarnaast staan onze gespecialiseerde verkopers zowel telefonisch als online voor u klaar.

Ik wil graag een proefrit maken in een occasion of een voorraadauto, kan dat?
Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk op afspraak een proefrit op één van onze vestigingen te laten plaatsvinden. Tot die tijd is het mogelijk om een vrijblijvende proefrit met de desbetreffende auto bij u thuis of op locatie te maken. Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil mijn reeds besteld auto af laten leveren op een vestiging, wat nu?
Dit is vanaf woensdag 3 maart mogelijk op afspraak. Neem contact op met uw verkoopadviseur om de reeds geplande aflevering plaats te laten vinden op uw voorkeursvestiging. Uw auto bij u aan huis of op locatie afleveren blijft tot de mogelijkheden behoren.

Ik heb een nieuwe auto besteld, wat nu?
De verkoper waar u de auto bij heeft gekocht zal spoedig contact met u opnemen. Hierbij wordt de verwachte levertijd besproken en gekeken naar oplossingen bij mogelijke problemen.


Plan uw showroombezoek