Scroll
Nieuwe auto’s / occasions

Bekijk ons ruime
aanbod voorraad auto’s

Dacia is een groeiend merk in Nederland. Steeds meer mensen willen een Dacia rijden. Om ervoor te zorgen dat u snel in uw nieuwe Dacia weg kunt rijden, heeft Van Mossel VKV Dacia altijd een groot aantal nieuwe en (jong) gebruikte Dacia Sandero occasions, Logan MCV, Dokker, Lodgy of Dacia Duster occasions op voorraad.  Naar wat voor soort Dacia u ook op zoek bent, bij Van Mossel VKV Dacia vindt u hem!
Werkplaats producten

Een betrouwbare en betaalbare garage voor het onderhoud aan uw Dacia, dat is waar u op zoek naar bent. Bij Van Mossel VKV Dacia bent u op het juiste adres. Dacia Route Service (pechhulp), schadeherstel, onderhoud & reparatie, ruitreparatie, APK en nog veel meer: Van Mossel VKV Dacia biedt het!

Bekijk producten

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Werkplaats acties

Van Mossel VKV Dacia biedt voordelig onderhoud en andere scherpe acties waardoor u voor onderhoud en reparatie bij Van Mossel VKV Dacia moet zijn. Zo bieden we altijd 25% korting op Michelin banden, 10% korting op het vervangen van de distributieriem en bieden we u een gratis APK wanneer u deze uit laat voeren i.c.m. een Dacia onderhoudsbeurt.

Bekijk alle acties

Werkplaats acties

Bij Van Mossel VKV Dacia bent u verzekerd van goede service & onderhoud tegen een scherpe lage prijs. Wij helpen u graag veilig de weg op!

 • Dacia Wintercheck
  Dacia Wintercheck

  Kom langs voor de Dacia Wintercheck, dan ben je helemaal klaar voor de winter. Voor slechts € 9,95 controleren wij jouw Dacia op 10 vitale punten, waaronder de accu. Zo ga je onbezorgd de winter tegemoet!

  Bekijk de actie
 • VERVANGEN DISTRIBUTIERIEM
  VERVANGEN DISTRIBUTIERIEM
  Bekijk de actie
 • BEREKEN UW ONDERHOUD
  BEREKEN UW ONDERHOUD
  Bekijk de actie

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Zowel Van Mossel VKV Nieuws als Dacia nieuws kunt u hier lezen.

 • Van Mossel VKV wederom genomineerd voor Online Dealer Awards!
  Van Mossel VKV wederom genomineerd voor Online Dealer Awards!

  Ook dit jaar vinden de Online Dealer Awards plaats. Voor de Online Dealer Awards heeft de vakjury alle inschrijvingen beoordeeld en de genomineerden geselecteerd. In de categorie, Meest originele campagne is Van Mossel VKV genomineerd.

  Lees verder
 • Nieuwe TCe 100 motor voor de Dacia Duster
  Nieuwe TCe 100 motor voor de Dacia Duster

  Dacia introduceert twee nieuwe motorvarianten voor de Duster. De nieuwe benzinemotor TCe 100 vervangt de SCe 115 en vormt de nieuwe basismotorisering in het aanbod

  Lees verder
 • Alleen Van Mossel VKV Tiel geopend tijdens 2e pinksterdag, overige vestigingen gesloten
  Alleen Van Mossel VKV Tiel geopend tijdens 2e pinksterdag, overige vestigingen gesloten

  Op 2e Pinksterdag (10 juni) is alleen de showroom (Renault en Nissan) in Tiel geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Alle overige vestigingen van Van Mossel VKV zijn gesloten.

  Lees verder
 • VAN MOSSEL VKV GAAT STAP VERDER OP HET GEBIED VAN DUURZAAM ONDERNEMEN
  VAN MOSSEL VKV GAAT STAP VERDER OP HET GEBIED VAN DUURZAAM ONDERNEMEN

  Van Mossel VKV is sinds 2013 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf en heeft het certificaat ook voor 2019 weer weten te behalen.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV gaat sportieve samenwerking aan met Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter
  Van Mossel VKV gaat sportieve samenwerking aan met Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter

  Van Mossel VKV zet vandaag een handtekening onder een samenwerking met het duo Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter. Als ex topsporters zijn zij een perfecte match met Van Mossel VKV.

  Lees verder
 • Dacia introduceert Série Limitée Tech Road
  Dacia introduceert Série Limitée Tech Road

  Dacia introduceert de nieuwe Série Limitée Tech Road voor de Duster, Sandero, Lodgy, Logan MCV en Dokker.

  Lees verder
 • Van Mossel Automotive Groep en de VKV Groep vieren feest!
  Van Mossel Automotive Groep en de VKV Groep vieren feest!

  Vandaag is een heugelijke dag. Na de goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) is de handtekening gezet onder de joint venture tussen Van Mossel Automotive Groep en de VKV Groep.

  Lees verder
 • Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
  Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

  Het is alweer het einde van het jaar en dat betekent gezellige dagen tijdens kerst en oud & nieuw. Van Mossel VKV heeft aangepaste openingstijden gedurende deze periode.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV Renault Culemborg 50 jaar lid van BOVAG
  Van Mossel VKV Renault Culemborg 50 jaar lid van BOVAG

  Vandaag is door de BOVAG vertegenwoordigt door Jan Pieter van der Meulen aan de heer Herman van Eckeveld, salesmanager van VKV Renault Culemborg te Culemborg een speciale oorkonde uitgereikt. Dit dealerbedrijf viert namelijk dat het al 50 jaar lid is van de BOVAG.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV valt in de prijzen bij Online Dealer Awards
  Van Mossel VKV valt in de prijzen bij Online Dealer Awards

  In de categorie ‘Meest originele campagne’ heeft Van Mossel VKV de publieksprijs gewonnen bij de Online Dealer Awards.

  Lees verder
 • Van Mossel Automotive Groep en de VKV Groep bundelen krachten!
  Van Mossel Automotive Groep en de VKV Groep bundelen krachten!

  Van Mossel Automotive Groep en de VKV Groep (Van Kerkhof & Visscher Groep) bundelen hun krachten in een joint venture. Van Mossel neemt 50% belang in VKV.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV en SHH Productions slaan de handen in één
  Van Mossel VKV en SHH Productions slaan de handen in één

  Van Mossel VKV en SHH Productions zijn een partnership aan gegaan. Binnen het partnership stelt Van Mossel VKV een compacte en sportieve rode crossover Renault Captur Energy TCe 90 beschikbaar. De wagen zal worden ingezet in diverse televisieprogramma’s welke door SHH Productions worden geproduceerd.

  Lees verder
 • Verbouwing bij Van Mossel VKV Tiel
  Verbouwing bij Van Mossel VKV Tiel

  Deze week is gestart met de verbouwing bij VKV Tiel. De showroom en de receptie krijgen een geheel nieuwe uitstraling die aansluiten bij de nieuwe stijl van Renault. Tevens zal de receptie een meer open design krijgen wat zorgt voor persoonlijker contact, iets wat we erg belangrijk vinden.

  Lees verder
 • Diesel en benzine krijgen een andere naam aan de pomp
  Diesel en benzine krijgen een andere naam aan de pomp

  Bij de tankstations zijn naast de gebruikelijke stickers de nieuwe namen en symbolen op de pomp officieel. Daarnaast ook op nieuwe voertuigen binnen de Europese Unie.

  Lees verder
 • Oscar van Geffen nieuwe Marketing & Communicatie Manager
  Oscar van Geffen nieuwe Marketing & Communicatie Manager

  Oscar van Geffen is bij Van Mossel VKV vanaf 1 augustus de nieuwe Marketing & Communicatie Manager. Van Geffen is in deze functie verantwoordelijk voor alle vestigingen van Van Mossel VKV.

  Lees verder
 • Iedereen is fan van Dacia!
  Iedereen is fan van Dacia!

  Dacia, dat begin dit jaar nog de nieuwe Duster lanceerde, surft nog steeds op de golf van succes met nieuwe verkooprecords op de particuliere markt. Op de Autosalon van Parijs presenteert Dacia nieuwe motorinnovaties en een krachtiger navigatiesysteem.

  Lees verder
 • VKV vrouwen in de Ladies Special Automobiel Management
  VKV vrouwen in de Ladies Special Automobiel Management

  Vrouwen in de autobranche? Gelukkig zijn ze steeds minder zeldzaam. Ook bij Van Mossel VKV zijn er steeds meer vrouwen te vinden in alle lagen van de organisatie. Lees nu de interviews met vier van onze vrouwelijke VKV collega’s: Roxana Schollen, Bianca Slotboom, Astrid Karthaus en Hanny Hulleman.

  Lees verder
 • Run voor Kika ter nagedachtenis aan collega Rene
  Run voor Kika ter nagedachtenis aan collega Rene

  Vorig jaar is onze collega René van de Werken (VKV Waalwijk) helaas veel te jong overleden aan de gevolgen van kanker. De kinderen, vrienden en familie van René gaan op 24 juni dit jaar weer deelnemen aan de Run for KiKa in Rotterdam, ter nagedachtenis aan René. Om dit mooie initiatief te ondersteunen heeft Van Mossel VKV een cheque t.w.v. €1.000 overhandigd.

  Lees verder
 • 5 MILJOEN MENSEN ZIJN DOL OP DACIA!
  5 MILJOEN MENSEN ZIJN DOL OP DACIA!

  Dacia heeft in 2018 nog steeds de wind in de zeilen. Onlangs werd de mijlpaal van 5 miljoen verkochte voertuigen sinds 2004 bereikt, en 1 miljoen in Frankrijk. In minder dan 15 jaar is het modellenaanbod van Dacia uitgegroeid tot 6 modellen, zonder af te wijken van een belangrijk basisprincipe: de beste prijs-prestatieverhouding op de markt.

  Lees verder
 • Kom jij werken bij Van Mossel VKV? Bekijk onze vacaturepagina!
  Kom jij werken bij Van Mossel VKV? Bekijk onze vacaturepagina!

  Van Mossel VKV zoekt met grote regelmaat naar nieuwe collega’s en lanceert daarom een nieuwe “werken bij VKV’ website. Naast het aanbod van onze actuele vacatures zijn er op de pagina ook video’s en interviews te vinden die meer vertellen over de ervaringen van onze eigen VKV’ers.

  Lees verder
 • Kom naar de introductiedagen van de nieuwe Dacia Duster
  Kom naar de introductiedagen van de nieuwe Dacia Duster

  De nieuwe Dacia Duster staat nu in onze showrooms! We vieren de komst van de nieuwe Duster graag met u tijdens de introductiedagen van 25 januari tot en met 3 februari. Kom u langs voor een proefrit?

  Lees verder
 • Van Mossel VKV valt dubbel in de prijzen bij Online Dealer Awards
  Van Mossel VKV valt dubbel in de prijzen bij Online Dealer Awards

  Van Mossel VKV heeft twee prijzen gewonnen bij de Online Dealer Awards. In de categorie ‘Beste dealersite’ mocht Van Mossel VKV zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs in ontvangst nemen.

  Lees verder
 • Dacia maakt prijzen nieuwe Duster bekend
  Dacia maakt prijzen nieuwe Duster bekend

  De nieuwe generatie Dacia Duster heeft een volledig nieuw exterieurdesign en een compleet herzien interieur. De Duster combineert het comfort en de terreineigenschappen van een SUV met verrassend scherpe prijzen.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV genomineerd voor Online Dealer Awards!
  Van Mossel VKV genomineerd voor Online Dealer Awards!

  Vandaag zijn door de vakjury alle genomineerden voor de Online Dealer Awards bekend gemaakt. Van Mossel VKV is genomineerd voor twee categorieën: Beste Dealersite en Beste Online Leadopvolging. In deze categorieeen strijdt Van Mossel VKV met nog 7 andere genomineerden en maken zij kans op zowel een vak- als een publieksprijs.

  Lees verder
 • De nieuwe Dacia Duster
  De nieuwe Dacia Duster

  Dacia heeft de nieuwe Duster op de autoshow van Frankfurt (IAA) onthuld in aanwezigheid van zo’n dertig enthousiaste fans van het merk.

  Lees verder
 • Tijdelijk slecht bereikbaar i.v.m. storing telefooncentrale
  Tijdelijk slecht bereikbaar i.v.m. storing telefooncentrale

  In verband met een telefoonstoring kan het zijn dat u ons tijdelijk niet telefonisch kunt bereiken. Wanneer dit het geval is verzoeken we u om een e-mail te sturen naar info@vanmosselvkv.nl of door dit contactformulier in te vullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Excuses voor het tijdelijke ongemak.

  Lees verder
 • Dacia presenteert nieuwe Duster
  Dacia presenteert nieuwe Duster

  Dacia presenteert de volledig nieuwe Duster. De iconische SUV van Dacia versterkt zijn aantrekkingskracht dankzij de modernere en robuustere styling en nog meer gebruiksgemak en veelzijdigheid. Na meer dan een miljoen verkochte exemplaren van de huidige generatie wordt opnieuw een spannend hoofdstuk geopend in de geschiedenis van Dacia.

  Lees verder
 • VKV organiseert diverse activiteiten voor kinderen
  VKV organiseert diverse activiteiten voor kinderen

  Na de zomer staan er een aantal mooie activiteiten op de agenda die we als Van Mossel VKV organiseren in samenwerking met onze partners. We bieden de (klein-) kinderen van onze klanten graag de mogelijkheid aan om deel te nemen aan deze activiteiten zoals een voetballen in het Sparta Stadion, een kartclinic of een mooie theatervoorstelling van Jochem van Gelder.

  Lees verder
 • Telefonische bereikbaarheid beperkt i.v.m. nieuwe telefooncentrale
  Telefonische bereikbaarheid beperkt i.v.m. nieuwe telefooncentrale

  In verband met de overgang naar een nieuwe telefooncentrale kan het zijn dat u ons tijdelijk niet telefonisch kunt bereiken. Wanneer dit het geval is verzoeken we u om een e-mail te sturen naar info@vanmosselvkv.nl. Excuses voor het ongemak.

  Lees verder
 • Nieuwe Dacia Logan MCV Stepway bij VKV gearriveerd
  Nieuwe Dacia Logan MCV Stepway bij VKV gearriveerd

  De nieuwe Logan MCV Série Limitée Stepway is bij VKV Dacia gearriveerd. De timing is perfect, want van 18 tot en met 28 mei 2017 zijn het weer de ‘Dacia Deelt Uit Dagen’. Tijdens deze actieperiode heeft ieder klant bij aanschaf van een nieuwe Dacia keuze uit drie cadeaus ter waarde van € 500,-.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV steunt sportief talent
  Van Mossel VKV steunt sportief talent

  Van Mossel VKV steunt wederom een groot autosport talent op weg naar de top. De 16-jarige Richard Verschoor komt dit seizoen uit voor het team van MP Motorsport in de Formule Renault 2.0 en zal dat doen in een raceauto die erg lijkt op die van Max Verstappen in de Formule 1.

  Lees verder
 • Dacia introduceert nieuwe Logan MCV Stepway
  Dacia introduceert nieuwe Logan MCV Stepway

  De succesvolle Stepway-familie krijgt versterking van de Dacia Logan MCV, die na de Sandero, Dokker en Lodgy als vierde Stepway-model aan het aanbod wordt toegevoegd.

  Lees verder
 • Openingstijden met de feestdagen
  Openingstijden met de feestdagen

  Rondom de feestdagen zijn alle vestigingen van Van Mossel VKV gewoon geopend. Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn al onze vestigingen gesloten. Hier leest u meer over onze openingstijden.

  Lees verder
 • Lees het laatste Van Mossel VKV Nieuws nu online
  Lees het laatste Van Mossel VKV Nieuws nu online

  De nieuwste editie van het VKV Nieuws is uit: Van Mossel VKV Nieuws 21! In het Van Mossel VKV Nieuws leest u het laatste nieuws over ons bedrijf en onze merken, kunt u de beste aanbiedingen vinden, leest u advies en tips en leert u meer over Van Mossel VKV.

  Lees verder
 • Autoprijzen vanaf 1 november inclusief kosten rijklaar maken
  Autoprijzen vanaf 1 november inclusief kosten rijklaar maken

  Bij Van Mossel VKV werken we graag transparant, eerlijk en duidelijk. Daarom zijn wij dan ook blij met de veranderende wetgeving die er per 1 november jongstleden is ingegaan en ertoe moet lijden dat de automotive sector transparanter wordt.

  Lees verder
 • Dacia introduceert de Série Limitée Duster Blackshadow
  Dacia introduceert de Série Limitée Duster Blackshadow

  Dacia introduceert een stoere Série Limitée Blackshadow-uitvoering van de populaire Duster. Dankzij diverse hoogglans zwarte details heeft het model een chique en elegante uitstraling. De prijzen beginnen bij €20.090. De Duster Série Limitée Blackshadow is per direct te bestellen en staat vanaf half oktober in onze Dacia showrooms.

  Lees verder
 • DACIA INTRODUCEERT NIEUWE LOGAN MCV, NIEUWE SANDERO EN EDC-AUTOMAAT VOOR DUSTER
  DACIA INTRODUCEERT NIEUWE LOGAN MCV, NIEUWE SANDERO EN EDC-AUTOMAAT VOOR DUSTER

  De belangrijkste Dacia-modellen zijn opgefrist: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway zijn nu moderner en aantrekkelijker dan ooit. De Duster is nu tevens leverbaar met een automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) in de Duster, voor nog meer rijplezier!

  Lees verder
 • Verbouwingen bij Van Mossel VKV Waalwijk en Van Mossel VKV Rotterdam Zuid
  Verbouwingen bij Van Mossel VKV Waalwijk en Van Mossel VKV Rotterdam Zuid

  Deze maand starten de verbouwingen bij VKV Waalwijk en VKV Rotterdam Zuid. Bij beide vestigingen worden de showroom en receptie volledig gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien, zodat deze voldoen aan de wensen van vandaag de dag.

  Lees verder
 • ‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ van 12 t/m 22 mei
  ‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ van 12 t/m 22 mei

  Het is een feest om Dacia te rijden. Daarom viert VKV Dacia de ‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ Kopers van een nieuwe Dacia krijgen in de actieperiode van 12 tot en met 22 mei 2016 van de dealer een accessoirepakket naar keuze ter waarde van 500 euro cadeau.

  Lees verder
 • Alle Dacia’s nu ook als Série Limitée Robust
  Alle Dacia’s nu ook als Série Limitée Robust

  Dacia introduceert opnieuw een Série Limitée voor alle modellen: de Série Limitée Robust. De standaarduitrusting biedt onder meer geïntegreerde mistlampen voor en een audiosysteem (Plug & Radio) met USB-aansluiting en Bluetooth.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV viert 90 jarig jubileum
  Van Mossel VKV viert 90 jarig jubileum

  Op 1 maart 1926 werd het autobedrijf opgestart in Wijk bij Duurstede. Nu, 90 jaar later, is Van Mossel VKV één van de grootste autodealers van Nederland met vestigingen in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Tiel, Waalwijk en Wijk bij Duurstede.

  Lees verder
 • Dacia op de Autosalon van Genève 2016
  Dacia op de Autosalon van Genève 2016

  Dacia breidt het aanbod verder uit met een nieuwe Série Limitée van de Duster, Sandero, Logan MCV, Dokker en Lodgy. De gelimiteerde uitvoering van de Duster is voor het eerst te zien op de Autosalon van Genève (3-13 maart). Tevens presenteert Dacia de Sandero en Logan MCV met de automatische Easy-R transmissie die sinds begin dit jaar leverbaar is.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV sponsort clinic (S)Cool on Wheels
  Van Mossel VKV sponsort clinic (S)Cool on Wheels

  Van Mossel VKV heeft op dinsdag 16 februari een clinic van (S)Cool on Wheels gesponsord bij de Rotondaschool in Tiel.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV haalt 19.526 euro op voor Stichting Groot Hart
  Van Mossel VKV haalt 19.526 euro op voor Stichting Groot Hart

  Op dinsdagavond 9 februari nam Rob Kamphues, initiatiefnemer van stichting Groot Hart, een cheque van 19.526 euro in ontvangst van het VKV Experience Team bij de Rotterdamse vestiging van Van Mossel VKV.

  Lees verder
 • Financiering of toch Private Lease?
  Financiering of toch Private Lease?

  Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om een nieuwe- of gebruikte auto te rijden. U kunt bijvoorbeeld het aankoopbedrag financieren of kiezen voor het zorgeloze Private Lease. Wat is nu het verschil tussen deze mogelijkheden? VKV legt het u graag uit!

  Lees verder
 • Unieke verzameling klassieke auto’s te zien in Rotterdam
  Unieke verzameling klassieke auto’s te zien in Rotterdam

  Op 24 januari gaat de 16e Winter Trial van start in Oslo. Een rit van 2.200 kilometer over de besneeuwde bospaden, ijsmeren en diverse circuits is ditmaal de uitdaging voor de klassieke auto’s welke gebouwd zijn voor 1976. Maar voor het zover is worden de auto’s eerst technisch gekeurd bij VKV Rotterdam Alexander. Een unieke kans om deze klassieke auto’s te bewonderen!

  Lees verder
 • Samenwerking Van Mossel VKV & Stichting Groot Hart gaat verder in 2016!
  Samenwerking Van Mossel VKV & Stichting Groot Hart gaat verder in 2016!

  Van Mossel VKV & Stichting Groot Hart werken sinds vorig jaar samen. Tijdens het eerste jaar van de samenwerking heeft Van Mossel VKV € 5.000 opgehaald voor de stichting.

  Lees verder
 • Van Mossel VKV behaalt voor 3e jaar op rij het certificaat Erkend Duurzaam
  Van Mossel VKV behaalt voor 3e jaar op rij het certificaat Erkend Duurzaam

  Van Mossel VKV is sinds 2013 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf en heeft het certificaat ook dit jaar weer weten te behalen. Het certificaat wordt uitgereikt door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat Van Mossel VKV in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

  Lees verder
Interieur dashbord