Van Mossel VKV Dacia, voor de beste Dacia deals!

Bent u op zoek naar de beste Dacia deal? Dan bent u bij Van Mossel VKV Dacia op het juiste adres! U treft hier een overzicht aan van onze huidige Dacia acties. Net als bij het merk Dacia, staan kwaliteit, service en vakmanschap bij ons op de eerste plaats.

U kunt bij ons altijd de beste service en hoge kwaliteit verwachten. We kunnen diverse Dacia modellen direct uit voorraad leveren. Dit betekent dat u héél snel uw favoriete Dacia rijdt, tegen een zeer scherpe actieprijs.

Bekijk direct onze lopende acties en vraag online meer informatie of een offerte op maat aan!

Bekijk Dacia actievoorwaarden

© 2019 – *De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Foto’s van getoonde modellen kunnen afwijken van de aangeboden modellen. Alle rechten voorbehouden. Typefouten en wijzingen voorbehouden. Vraag altijd bij ons naar de voorwaarden van onze acties, en de inruilvoorwaarden. De Dacia personenauto acties gelden bij aankoop van een nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Logan MCV Stepway, Dokker, Dokker Stepway, Dokker Van, Lodgy, Lodgy Stepway en Duster. De Dacia personenauto dient door Dacia Nederland in de markt te zijn gebracht en door de eindgebruiker bij een Dacia-dealer te zijn besteld. Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2019. De uiterste registratiedatum is 31 augustus 2019. Deelname staat alleen open voor particuliere en kleinzakelijk kopende klanten. Een particuliere klant is een klant die een personenauto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.