Actievoorwaarden

© 2020 – *De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Foto’s van getoonde modellen kunnen afwijken van de aangeboden modellen. Alle rechten voorbehouden. Typefouten en wijzingen voorbehouden. Vraag altijd bij ons naar de voorwaarden van onze acties, en de inruilvoorwaarden.

De Dacia personenauto acties gelden bij aankoop van een nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Logan MCV Stepway, Dokker, Dokker Stepway, Dokker Van, Lodgy, Lodgy Stepway en Duster. De Dacia personenauto dient door Dacia Nederland in de markt te zijn gebracht en door de eindgebruiker bij een Dacia-dealer te zijn besteld. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2020. De uiterste registratiedatum is 30 juni 2020. De actie geldt alleen bij particuliere aanschaf. Informeer voor een scherp zakelijk aanbod bij uw verkoopadviseur. Deelname staat alleen open voor particuliere en kleinzakelijk kopende klanten. Een particuliere klant is een klant die een personenauto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

De verwerkte inruilprijs is een richtprijs op basis van een schadevrije en dealeronderhouden auto, voorzien van airconditioning en metallic lak, navigatie, lichtmetalen velgen en met een maximaal jaarkilometrage van 20.000 voor benzineauto’s en 30.000 voor dieselauto’s. De definitieve waarde van uw auto bepalen wij graag aan de hand van een afspraak. We nemen binnen één werkdag met u op om het voorstel te bespreken. Onder voorbehoud van zien en goedkeuring van de inruilauto en van directie. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden.

Private Lease voorwaarden: alle rechten voorbehouden. Calculatie via de Private Lease module in onze shop, alsook het indienen van een aanvraag is vrijblijvend. Per e-mail ontvangt u van ons een online bevestiging. Bij eventuele inruil kunt u vrijblijvend een online indicatie van uw huidige auto aanvragen. De inruil keren wij uit op uw bankrekening. Vanafprijzen o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, druk- en typefouten.