Dacia bedrijfswagens

Ook de Dacia bedrijfswagens hebben de vertrouwde eigenschappen van het merk Dacia. De Dokker Van en de Duster Van beschikken wat betreft betrouwbaarheid en robuustheid dan ook over alle vereiste kwaliteiten. Ze zijn onder de zwaarste omstandigheden getest en bleken daarbij overal tegen bestand te zijn. Net als de andere leden van de Dacia-familie zijn ook de Dokker Van en de Duster Van uitgerust met de bewezen technische oplossingen van de Renault Groep. Deze staan garant voor zijn solide karakter en prestaties.

Voordelen van de Dacia Dokker Van:
Kwaliteit: Meer dan 20% van de toegepaste onderdelen in de Dokker Van is afkomstig van de Logan-familie. De betrouwbaarheid van deze onderdelen heeft zich in de praktijk bewezen. Hetzelfde geldt voor de motoren van de Dokker Van. Deze motoren, zoals de 1.5 dCi-dieselmotor, zijn eveneens leverbaar in het Renault-gamma en hebben zich al ruimschoots bewezen. Ook veel andere onderdelen zijn afkomstig van de Groep, zoals het platform, de achterwielophanging (ontleend aan de Kangoo) en de handrem.

Betrouwbaarheid: de Dacia Dokker Van heeft talloze tests doorstaan om de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van de auto in alle mogelijke omstandigheden te controleren aan de hand van dezelfde strikte voorschriften die voor alle bedrijfswagens van Renault gelden: onderstel, carrosserie en onderzijde van de carrosserie (dezelfde criteria als die voor de Kangoo Express).

Garantie: voor de Dacia Dokker Van geldt een garantie van drie jaar of 100.000 km (welke van de twee zich het eerste voordoet). Dat is een bewijs van het vertrouwen dat wij in onze producten hebben.

Bekijk Dokker Van

Dacia Duster Van:
De Duster Van biedt u het comfort en de uitstraling van een personenwagen in combinatie met de fiscale voordelen van een bedrijfswagen (op het moment dat deze auto zakelijk geregistreerd wordt) en een enorme laadruimte. Daarnaast is de Duster Van ook beschikbaar in 4×4 (vierwiel aangedreven) uitvoering, waardoor hij uitermate geschikt is voor offroad gebruik. Om de Dacia Duster om te bouwen van personenwagen naar bedrijfswagen kunnen er een aantal aanpassingen gedaan:

  • Verhogen van het dak tussen de dakrails
  • Tussenschot plaatsen van 30 cm hoog
  • Blindering van de laadruimte door middel van polyester panelen in “glaslook”. De ruit in het rechter achter portier blijft origineel.
  • Plaatsen van een vlakke laadvoer die wordt afgewerkt met tapijt, inclusief een opberg vak onder de vloer.
  • De maximale zitpositie voor een grijs kenteken uitvoering wordt behaald. De ombouw van Duster naar Duster Van kost € 3.250,- exclusief BTW bovenop de netto catalogus van de gekozen Duster uitvoering.

Dankzij deze ombouw hoeft u geen BPM meer af te dragen als de auto op een bedrijfsnaam wordt geregistreerd. Het voordeel hiervan kan oplopen tot wel €7.000! Daarnaast heeft De Duster Van een lage motorrijtuigenbelasting omdat het een bedrijfswagen betreft.

Contact Fleetsales

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze accountmanagers