Model afbeelding

De Dacia Dokker Van,
De voordeligste bedrijfswagen

Een bedrijfswagen die onder de zwaarste omstandigheden is getest en glansrijk de tests heeft behaald. De Dacia Dokker Van beschikt, als het gaat om betrouwbaarheid en robuustheid, over alle beschikbare kwaliteiten. De Dacia Dokker Van is de perfecte oplossing voor uw bedrijf en heeft maar liefst 750 kg – vanaf niveau Ambiance – nuttig laadvermogen, een laadvolume van 3,3m3 en een laadlengte van 1,9 meter! Dankzij dit ruime laadvermogen kunt u al uw goederen en materialen moeiteloos vervoeren. Dit wordt bij de Dacia Dokker Van nog eens vergemakkelijkt door de zijschuifdeur voor het laden en lossen. En met een hele aantrekkelijke vanaf prijs komt de Dacia Dokker u tegemoet als ondernemer!

Ook de Dacia Dokker Van maakt gebruik van de benzine- en dieselmotoren die zich al in talloze auto’s hebben bewezen en die hebben bijgedragen aan het succes van Dacia. De Dacia Dokker Van biedt keuze uit benzine- en dieselmotoren die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende bestuurders. Voor de dieselmotoren zijn er twee uitvoeringen op basis van het 1.5 dCi-motorblok, dit zijn de Basic en Ambiance uitvoering. De dCi 75 en de dCi 90 hebben het Dacia eco²-label, dat garant staat voor een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Als benzine uitvoering is de Dacia Dokker Van verkrijgbaar met de 1.6 MPI motor. Deze is betrouwbaar, beproefd en efficiënt.

Dacia Dokker Van foto’s

De Dacia Dokker Van is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Dokker Van kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Dokker Van perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Dokker Van,
geef hem de perfecte look!

De Dacia Dokker Van is helemaal naar wens samen te stellen. Zo is deze bedrijfswagen er standaard als Basic en Ambiance uitvoering. Daarnaast is het uiteraard mogelijk de Dokker Van uit te rusten met tal van extra’s die uw werkzaamheden makkelijker maken. Wat te denken van een trekhaak, sidebars of een imperial. Uiteraard kunnen wij ook de bestickering en betimmering van deze mooie Dacia bedrijfswagen verzorgen.

 

Dacia Dokker Van downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Dokker Van? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Dacia vestigingen