Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Dacia Dokker Van,
De compacte bedrijfsauto met zeer veel ruimte

De Dokker Van is de betaalbare bedrijfsauto van Dacia. Compact, compleet en veel opberg-, en binnenruimte. Een stoere verschijning op de bouwplaats en in het straatbeeld. De Dokker Van wordt gekozen door bedrijven die op zoek zijn naar een praktische oplossing.

De krachtige uitrusting van de Dacia Dokker Van (Leverbaar afhankelijk van versie):

  • Elektrische ramen open, airco uit, muziek aan. De Dacia Dokker houdt van stevig aanpakken en van relaxt rijden als de klus erop zit.
  • 12V-aansluitpunt voorin en USB-aansluiting. Als ondernemer of werknemer moet u natuurlijk goed bereikbaar zijn. Met deze 12V-aansluiting laad u al uw apparaten in een mum van tijd op.
  • Airco aan en de temperatuur in uw Dokker Van wordt lekker aangenaam. Koel in de zomer, warm in de winter. 
  • De laadruimte van de Dokker Van is makkelijk toegankelijk dankzij de brede zijschuifdeuren.
  • Standaard heeft de Dokker Van 8 bevestigingspunten op de laadvloer om de lading stevig vast te kunnen zetten. Geen geschuif in uw laadruimte!
  • Bescherming van de inzittenden

De Dokker Van wordt geleverd met een garantie van drie jaar of 100.000 km. En heeft een verstevigde carrosserie, front- en zijairbags, een scheidingswand achter de bestuurder en in hoogte verstelbare hoofdsteunen. Met Hill Start Assist wordt de rem een paar seconden automatisch vastgehouden. De Dacia Dokker Van trekt je in alle rust elke heuvel of helling op. Elektrische ramen open, airco uit, muziek aan. De Dacia Dokker houdt van stevig aanpakken en van relaxt rijden als de klus erop zit. Bekijk hier hoe Laurent zijn Dacia Dokker Van gebruikt.

Modern en doeltreffend

De Dokker Van is verkrijgbaar met sterke, schone en zuinige benzine- en dieselmotoren. Krachtige prestaties die horen bij een robuuste bedrijfswagen.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Onze verkoopadviseurs kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en budget. Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan onze Dacia Dokker Van occasions.

Lees meer

Dacia Dokker Van foto’s

De Dacia Dokker Van is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Dacia Dokker Van downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Dokker Van? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!