Model afbeelding

De Dacia Dokker Van,
De compacte bedrijfsauto met zeer veel ruimte

De Dokker Van is de betaalbare bedrijfsauto van Dacia. Compact, compleet en veel opberg-, en binnenruimte. Een stoere verschijning op de bouwplaats en in het straatbeeld. De Dokker Van wordt gekozen door bedrijven die op zoek zijn naar een praktische oplossing.

De krachtige uitrusting van de Dacia Dokker Van (Leverbaar afhankelijk van versie):

  • Elektrische ramen open, airco uit, muziek aan. De Dacia Dokker houdt van stevig aanpakken en van relaxt rijden als de klus erop zit.
  • 12V-aansluitpunt voorin en USB-aansluiting. Als ondernemer of werknemer moet u natuurlijk goed bereikbaar zijn. Met deze 12V-aansluiting laad u al uw apparaten in een mum van tijd op.
  • Airco aan en de temperatuur in uw Dokker Van wordt lekker aangenaam. Koel in de zomer, warm in de winter. Een goed werkklimaat begint in een Dacia.
  • De laadruimte van de Dokker Van is makkelijk toegankelijk dankzij de brede zijschuifdeuren.
  • Standaard heeft de Dokker Van 8 bevestigingspunten op de laadvloer om de lading stevig vast te kunnen zetten. Geen geschuif in uw laadruimte!
  • Bescherming van de inzittenden: de Dokker Van wordt geleverd met een garantie van drie jaar of 100.000 km. Uw Dokker Van heeft een verstevigde carrosserie, front- en zijairbags, een scheidingswand achter de bestuurder en in hoogte verstelbare hoofdsteunen.

De Dokker Van is verkrijgbaar met sterke, schone en zuinige benzine- en dieselmotoren. Krachtige prestaties die horen bij een robuuste bedrijfswagen.

Dacia Dokker Van foto’s

De Dacia Dokker Van is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Dokker Van kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Dokker Van perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Dokker Van,
geef hem de perfecte look!

De Dacia Dokker Van is helemaal naar wens samen te stellen. Zo is deze bedrijfswagen er standaard als Basic en Ambiance uitvoering. Daarnaast is het uiteraard mogelijk de Dokker Van uit te rusten met tal van extra’s die uw werkzaamheden makkelijker maken. Wat te denken van een trekhaak, sidebars of een imperial. Uiteraard kunnen wij ook de bestickering en betimmering van deze mooie Dacia bedrijfswagen verzorgen.

 

Dacia Dokker Van downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Dokker Van? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Dacia vestigingen