Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Dacia Dokker,
Ruimte en laadvermogen voor een ongeëvenaarde prijs

Bij Van Mossel Dacia vindt u de Dacia Dokker. Dit is de eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Het is een bijzonder multifunctionele en handige auto die zich aan al uw behoeften aanpast. Laadruimte voor uw spullen of ruime zitplaatsen voor uw passagiers: de Dokker biedt altijd de juiste oplossing. De Dacia Dokker is leverbaar bij Van Mossel Dacia met één en met twee zijschuifdeuren. De opening is de grootste in zijn klasse en biedt heel gemakkelijk toegang tot de achterbank. Door de bijzonder functionele, neerklapbare achterbank zijn de vijf zitplaatsen heel gemakkelijk in vier, drie of twee zitplaatsen te veranderen, afhankelijk van uw behoefte. De maximale laadruimte is zelfs 3 m3. De bagageruimte van de Dacia Dokker biedt de grootste lengte op de automarkt: 1,16 meter. De lage drempel en de twee asymmetrische achterdeuren (1/3-2/3) vergroten de toegankelijkheid nog verder. De Dokker combineert het laadvermogen van een kleine bestelauto met het comfort van een echte personenauto. Het volume van de bagageruimte varieert van 800 l (vijf zitplaatsen) tot 3,0 m3 (twee zitplaatsen).

Kortom: de ideale auto wanneer u regelmatig veel bagage moet vervoeren en er andere keren weer veel passagiers bij u instappen! Bekijk ook onze Dacia Dokker occasions.

Bekijk acties DOKKER
Lees meer

Dacia Dokker foto’s

De Dacia Dokker is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Dacia Dokker downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Dokker? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!