Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Dacia Duster,
De stoere SUV die voor iedereen bereikbaar is

Met zijn modernere en robuustere design kan hij al uw avonturen aan. De Dacia Duster heeft geen moeite zich aan de omgeving aan te passen. Met zijn 16 of 17 inch velgen kan hij elke weg aan en met de multi-view-camera vermijdt u elk obstakel. Steile afdaling? Het Hill Descent-systeem regelt de snelheid.

Design Dacia Duster

De Dacia Duster trekt de aandacht met zijn opnieuw ontworpen grill, de opvallende LED signatuur in de koplampen, de dakrails en de nieuwe kleur Orange Atacama. Ontdek de nieuwe stoelen met verzorgde afwerking, de elektronisch geregelde airconditioning, de automatische verlichting, het ergonomisch dashboard met talloze opbergmogelijkheden en het MediaNav navigatie- en multimediasysteem.

Uitvoeringen Dacia Duster

De Duster is leverbaar met allerlei voorzieningen die nooit eerder in het aanbod van Dacia voorkwamen en waarnaar veel vraag was bij de klanten van Dacia. De Duster is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen; de Essential, de Comfort en de Prestige. Van Mossel biedt zowel nieuwe als Dacia Duster occasions. De Duster is standaard uitgerust met onder andere:

  • Boordcomputer met LCD scherm
  • Hill- start assist
  • Radio DAB+ , MP-3 speler, Bluetooth®²,
    stuurwielbediening, USB- en 3,5 mm Jack
    aansluiting
  • Stalenwielen 16” design ”FIDJI”
  • Grill uitgevoerd in chroomkleur
Bekijk acties DUSTER
Lees meer

Dacia Duster foto’s

De Dacia Duster is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Dacia Duster downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Duster? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!