Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De DACIA JOGGER,
Nu in de showroom

Een nieuwe veelzijdige gezinswagen. Dat is de Dacia Jogger. De Dacia Jogger verenigt het beste van diverse modelvarianten. Met de lengte van een stationwagen, de ruimte van een MPV en de stoere looks van een SUV leent de Jogger zich perfect voor avontuurlijke uitstapjes met het hele gezin!

RUIMTE EN COMFORT

De Jogger is een echte familiewagen en biedt alle ruimte en veelzijdigheid die gezinnen nodig hebben in het dagelijks leven. Zo komt de Dacia Jogger met een gedeeltelijk neerklapbare zitbank en een laadvolume tot wel 1.819 liter! Op de derde zitrij kan er gekozen worden voor 2 extra neerklapbare en uitneembare zitplaatsen. Zo maakt u van uw 5-zitter eenvoudig een 7-zitter!

EEN EFFICIËNTE, HOOGWAARDIGE MOTOR

De Dacia Jogger is beschikbaar in 3 motorvarianten. In 2022 introduceerde Dacia al de krachtige TCe 110-benzinemotor met een vermogen van 110 pk en een LPG-versie met 100 pk. Vanaf januari 2023 is daar de hybrid 140 bijgekomen. De eerste hybride auto van Dacia. De Dacia Jogger hybrid 140 staat vanaf medio april in onze showrooms, nog even geduld dus!

WEES DE EERSTE DIE INSTAPT

De nieuwe Dacia Jogger staat nu bij ons in de showroom. Bekijk de diverse uitvoeringen en wees de eerste die instapt!

Lees meer

DACIA JOGGER foto’s

De DACIA JOGGER is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Dacia Jogger downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Jogger? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!