Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Dacia Lodgy,
De Dacia met nóg meer ruimte

De Dacia Lodgy is een MPV die zich zonder enige moeite aanpast aan uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk en dat maakt de Dacia Lodgy dan ook de favoriet van velen! Van een auto met 7 ruime zitplaatsen naar een auto met een onovertroffen bagageruimte? U regelt het in een handomdraai met de neerklapbare banken. Nog een pluspunt is de lage laadvloer, zonder drempel. Dit maakt dat u moeiteloos uw goederen kunt inladen. Kiezen tussen zitplaatsen of laadruimte? Met de Dacia Lodgy is deze keuze verleden tijd, u beschikt over beide!

Veiligheid gaat voor alles met de Dacia Lodgy
Tijdens de ontwikkeling van de Dacia Lodgy is ruim aandacht geweest voor de veiligheid van u en uw passagiers. Dit heeft geresulteerd in een auto waarmee u veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Enkele van de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen:

  • Controle over uw auto en een korte remweg met ABS, ESC en noodstopbekrachtiging
  • Driepuntsveiligheidsgordels voor en achter, voorin ook in hoogte verstelbaar
  • Ook uw passagiers rijden veilig mee met de passagiersairbag. Daarnaast heet de Lodgy zijairbags in de voorstoelen
  • In hoogte verstelbare hoofdsteunen voor- en achter in de Dacia Lodgy
  • ISOFIX-bevestigingspunten voor 3 kinderzitjes op de tweede zit rij

Ervaar de Dacia Lodgy bij Van Mossel Dacia
De naam, Dacia Lodgy, afkomstig van het Engelse ‘lodge’, verwijst direct naar het belangrijkste kenmerk van de Lodgy: de mogelijkheid om een gezin en al hun bagage mee te nemen. Met zijn ruime afmetingen toont de Dacia Lodgy de designkenmerken van Dacia: ruimte, robuustheid en functionaliteit. De Lodgy is trouw aan het karakter van het merk Dacia en biedt heel veel ruimte in het interieur en een no-nonsense standaarduitrusting, om aan de verwachtingen van de Dacia-klanten te voldoen. Van Mossel biedt u zowel nieuwe alsook Dacia Lodgy occasions. U bent welkom in één van onze showrooms om de Dacia Lodgy te zien, te voelen en te ervaren. Met onze verschillende vestigingen door heel Nederland is er altijd een Van Mossel Dacia vestiging bij u in de omgeving. Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak voor een proefrit met de Dacia Lodgy of laat u informeren door een van onze ervaren en deskundige verkoopmedewerkers.

Bekijk acties LODGY
Lees meer

Dacia Lodgy foto’s

De Dacia Lodgy is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Dacia Lodgy downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Lodgy? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!