Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Dacia Logan MCV,
De ruimste gezinsauto voor een scherpe prijs

Benieuwd naar een veelzijdige en betaalbare auto? We kunnen wel zeggen dat de Dacia Logan MCV absoluut een versterking is voor de nieuwste autogeneratie van Dacia. Een efficiënte auto met een laag verbruik, een zeer aantrekkelijke aanschafprijs, goede wegligging en volop binnenruimte, dat zijn toch wel de grootste pluspunten van de Dacia Logan MCV. Deze auto is zeer geschikt als ruime gezinswagen of, met neergeklapte banken, een hele ruime auto om goederen te vervoeren. De Logan MCV is, zoals u gewend bent van Dacia, scherp geprijsd. Deze auto levert werkelijk veel waar voor zijn geld.

Betaalbaar, ruim, zuinig, licht en sterk

De Dacia Logan MCV is met een royale bagageruimte van 573 liter en 5 volwaardige zitplaatsen de beste in zijn klasse en biedt u zo maximale flexibiliteit. De handige functionele achterbank die 1/3 – 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat u de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan uw behoeften kunt aanpassen. De bagageruimte van de Logan MCV is zeer toegankelijk dankzij de lage dorpel. De Logan MCV is er ook in een Stepway uitvoering. Bekijk deze uitvoering hier!

Bekijk acties LOGAN MCV

Dacia Bi-Fuel

Zo zijn de Duster, Sandero, en de Logan MCV verkrijgbaar in de Bi-Fuel uitvoering. Bi-Fuel is de benaming bij Renault en Dacia om aan te geven dat het voertuig op zowel LPG als benzine kan rijden. De auto’s zijn onverslaanbaar geprijsd en het verbruik en de uitstoot is erg laag. De Bi-Fuel tank neemt geen bagageruimte in en zit op de plaats van het reservewiel. De auto start altijd op benzine en schakelt kort daarna automatisch en geruisloos over op Bi-Fuel. Wanneer de Bi-Fuel tank leeg is, koerst u gewoon op de benzinetank naar een tankstation en vult u de veilige en sterke Bi-Fuel tank.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Onze verkoopadviseurs kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en budget. Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan onze Dacia Logan MCV occasions.

Lees meer

Dacia Logan MCV foto’s

De Dacia Logan MCV is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Dacia Logan MCV downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Logan MCV? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!