Model afbeelding

De Dacia Logan MCV,
De ruimste gezinsauto voor een scherpe prijs

Benieuwd naar een veelzijdige en betaalbare auto? We kunnen wel zeggen dat de Dacia Logan MCV absoluut een versterking is voor de nieuwste autogeneratie van Dacia. Een efficiënte auto met een laag verbruik, een zeer aantrekkelijke aanschafprijs, goede wegligging en volop binnenruimte, dat zijn toch wel de grootste pluspunten van de Dacia Logan MCV. Deze auto is zeer geschikt als ruime gezinswagen of, met neergeklapte banken, een hele ruime auto om goederen te vervoeren. De Dacia Logan MCV is, zoals u gewend bent van Dacia, scherp geprijsd. Deze auto levert werkelijk veel waar voor zijn geld.

DeDacia Logan MCV is met een royale bagageruimte van 573 liter en 5 volwaardige zitplaatsen de beste in zijn klasse en biedt u zo maximale flexibiliteit. De handige functionele achterbank die 1/3 – 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat u de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan uw behoeften kunt aanpassen. De bagageruimte van de Dacia Logan MCV is zeer toegankelijk dankzij de lage dorpel. De Logan MCV is hiermee een multifunctionele auto en dat voor de beste prijs.

Bekijk acties LOGAN MCV

Dacia Logan MCV foto’s

De Dacia Logan MCV is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Logan MCV kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Logan MCV perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Logan MCV,
geef hem de perfecte look!

Een auto die zich aan úw wensen aanpast? Is het mogelijk? Met de Dacia Logan MCV is dit zeker mogelijk. U past heel gemakkelijk zelf de zitplaatsen aan zodat uw passagiers comfortabel en veilig kunnen reizen. En er is niet alleen ruimte voor uw passagiers, ook al hun bagage past met gemak in de ruime bagageruimte. Daarnaast geniet u van een veilig gevoel in de Dacia Logan MCV dankzij de ruime aandacht voor veiligheid tijdens het ontwerp. U zult ervaren dat de Dacia Logan MCV een optimale remweg heeft en er voor alle passagiers een volledige veiligheidsuitrusting aanwezig is. Denk hierbij aan de 3-punts veiligheidsgordels, airbags en hoofdsteunen.

U kunt de Dacia Logan MCV aanpassen op uw wensen. Gaat u graag fietsen? Dan kunt u een trekhaak bij Van Mossel VKV Dacia laten monteren. Vanzelfsprekend kunt u ook de fietsendrager bij ons bestellen. Wanneer u andere velgen, beschermstrips, extra accessoires of bijvoorbeeld een carkit of navigatiesysteem wilt kunt u deze ook bij uw Van Mossel VKV Dacia vestiging bestellen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Dacia Logan MCV downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Logan MCV? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Dacia vestigingen