Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Dacia Logan MCV,
De ruimste gezinsauto voor een scherpe prijs

Benieuwd naar een veelzijdige en betaalbare auto? We kunnen wel zeggen dat de Dacia Logan MCV absoluut een versterking is voor de nieuwste autogeneratie van Dacia. Een efficiënte auto met een laag verbruik, een zeer aantrekkelijke aanschafprijs, goede wegligging en volop binnenruimte, dat zijn toch wel de grootste pluspunten van de Dacia Logan MCV. Deze auto is zeer geschikt als ruime gezinswagen of, met neergeklapte banken, een hele ruime auto om goederen te vervoeren. De Dacia Logan MCV is, zoals u gewend bent van Dacia, scherp geprijsd. Deze auto levert werkelijk veel waar voor zijn geld. Van Mossel biedt zowel nieuwe alsook Dacia Logan MCV occasions.

De Dacia Logan MCV is met een royale bagageruimte van 573 liter en 5 volwaardige zitplaatsen de beste in zijn klasse en biedt u zo maximale flexibiliteit. De handige functionele achterbank die 1/3 – 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat u de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan uw behoeften kunt aanpassen. De bagageruimte van de Dacia Logan MCV is zeer toegankelijk dankzij de lage dorpel. De Logan MCV is hiermee een multifunctionele auto en dat voor de beste prijs.

Bekijk acties LOGAN MCV
Lees meer

Dacia Logan MCV foto’s

De Dacia Logan MCV is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Dacia Logan MCV downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Logan MCV? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!