Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Dacia Sandero,
Speciaal voor u

Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en als mischien wel als belangrijkste: een hoge kwaliteit voor een hele betaalbare prijs. Dan is de Dacia Sandero de perfecte auto voor u. Zijn vloeiende lijnen trekken de aandacht. 5 zitplaatsen geven een ruim gevoel. Intelligente technologie zorgt voor een hoog rijcomfort en nog belangrijker: uw veiligheid. Hoe kunt u dit weerstaan?

De Dacia Sandero is net als de andere modellen van Dacia onovertroffen als het gaat om de verhouding van prijs, comfort en prestaties. Bovendien is de Dacia Sandero net als alle andere nieuwe modellen van Dacia standaard voorzien van 3 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare nieuwe auto, met de ruimte en het comfort van Dacia dan is de Dacia Sandero zeker een goede optie. Al bij het instappen ervaart u het gemak van een ruime instap en uw gevoel van comfort wordt versterkt door de comfortabele en praktische indeling. Het exterieur van de Dacia Sandero heeft een geheel eigen stijl en straalt kwaliteit en kracht uit. Deze uitstraling wordt nog eens versterkt door de brede koplampen en grille. En naast de scherpe contourlijnen van de Sandero zult u zeker de prominente wielkasten van Dacia herkennen in deze familieauto. Met de Dacia Sandero gaat betaalbaarheid hand in hand met comfort en een kenmerkend uiterlijk. Van Mossel biedt zowel nieuwe alsook Dacia Sandero occasions.

Bij Van Mossel Dacia is de Dacia Sandero leverbaar met de TCe 90-motor. Deze buitengewoon goede motor combineert rijplezier, rijgemak, een laag brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot met lagere gebruikskosten. De TCe 90 is qua technologie en downsizing een zeer geavanceerde turbobenzinemotor met 3 cilinders van 898 cm3 (cilinderinhoud 0,9 l).

Bekijk acties SANDERO
Lees meer

Dacia Sandero foto’s

De Dacia Sandero is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Dacia Sandero downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Sandero? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!