Model afbeelding

De Dacia Sandero Stepway,
Gemaakt voor het avontuur

Een moderne hatchback? Een auto met een stoer en avontuurlijk uiterlijk? Een robuuste maar betrouwbare auto? Al deze kwaliteiten (en nog vele meer) vindt u terug in de Dacia Sandero Stepway! Met een ontwerp voor de meest veeleisende omstandigheden, de nieuwste technologieën en een vernieuwend uiterlijk is de Dacia Sandero Stepway hét nieuwe familiegezicht. De Dacia Sandero Stepway is een auto die gezien mag worden. De diverse accenten geven deze auto een stoere uitstraling. Daarnaast biedt de Dacia Sandero Stepway u veel praktische voordelen zoals de ruime binnenkant. Met de Dacia Sandero Stepway heeft u ook nog eens de keuze om economische verantwoord te rijden want de Sandero Stepway is leverbaar met een krachtige TCe 90 benzinemotor. Deze motor combineert rijplezier, rijgemak, een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot met lagere kosten in het dagelijkse gebruik!

Om aan al uw wensen te kunnen voldoen zijn er van de Dacia Sandero Stepway twee uitvoeringen beschikbaar: de Ambiance en Lauréate. De Ambiance biedt een combinatie van stoerheid en gebruiksgemak en is voorzien van opvallende bekleding met en grijze stiksels voor een dynamischer stijl. De Dacia Sandero Stepway Lauréate is helemaal compleet met onder andere standaard het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem, cruisecontrol, parkeersensoren achter en nog veel meer.

Bekijk acties SANDERO STEPWAY

Dacia Sandero Stepway foto’s

De Dacia Sandero Stepway is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Sandero Stepway kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Sandero Stepway perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Sandero Stepway,
geef hem de perfecte look!

Stel de Dacia Sandero Stepway helemaal samen zoals u wilt. U heeft keuzen uit diverse kleuren, vele opties, stoere velgen en een uitgebreid aanbod aan accessoires. Gaat u vaak op fietsvakantie? Laat dan direct een trekhaak onder de Sandero Stepway monteren!

 

Dacia Sandero Stepway downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia Sandero Stepway? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Dacia vestigingen