Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

 • Ontdek de nieuwe Dacia Spring 100% elektrisch

  Deze 100% elektrische SUV heeft een actieradius van 230 km (WLTP) en is ruim genoeg voor het hele gezin. U rijdt nu al een gloednieuwe Dacia Spring voor maar €21.750. Daarbij kunt u profiteren van extra voordeel door gebruik te maken van de €2.950 overheidssubsidie.

  Bekijk bericht
 • Introductie: De nieuwe Dacia Spring Extreme

  Vanaf 16 januari komt Dacia met een nieuwe uitvoering voor de Spring op de markt: de Dacia Spring Extreme. Deze uitvoering gaat gepaard met een nieuwe krachtige elektromotor ELECTRIC 65-motor.

  Bekijk bericht
 • Jogger HYBRID 140: de eerste hybride van Dacia

  In maart 2022 introduceerde Dacia zijn nieuwe zevenpersoons gezinsauto. Sindsdien is de Dacia Jogger een enorm succes, met al ruim 83.000 orders wereldwijd en meer dan 51.000 geregistreerde exemplaren. In minder dan een jaar is de Dacia Jogger uitgegroeid tot de op één na bestverkochte auto in het C-segment, uitgezonderd SUV’s. In januari breekt er een belangrijk moment aan voor de Jogger, want dan wordt de Jogger ook leverbaar met de motorvariant HYBRID 140.

  Bekijk bericht
 • Dacia Sandero Comfort en Dacia Sandero Stepwy Comfort

  Rijd dit jaar voordelig weg in een nieuwe Dacia Sandero of Sandero Stepway Comfort

  Voordelig overstappen op een nieuwe Dacia Sandero Comfort of Dacia Sandero Stepway Comfort?
  Binnen 14 dagen rijdt u al een nieuwe Dacia Sandero!

  Bekijk bericht
 • Van Mossel Voor Veiligheid

  Veilig de winter in rijden

  Oktober staat in het teken van veiligheid. De herfst is begonnen en het wordt tijd om uw auto winterfit te maken. Ga veilig de weg op en profiteer van voordelig onderhoud. Om de drukte te voorkomen is er op zaterdag 22 oktober extra gelegenheid om uw auto winterfit te maken. U kunt hierbij denken aan onderhoud, het wisselen van uw banden, het vervangen van remschijven en -blokken of een veiligheidscheck.

  Bekijk bericht
 • Een nieuwe locatie voor Van Mossel in Culemborg

  Per 22 augustus is onze vestiging aan de Anthonie van Diemenstraat verhuist naar de Pascalweg 29 in Culemborg. De bekende gezichten zijn mee verhuisd, dus dat blijft vertrouwd. Evenals de huidige telefoonnummers en e-mailadressen, waarop u ons kunt blijven bereiken.

  Bekijk bericht
 • Introductie van de nieuwe Dacia Jogger

  Dacia introduceert de nieuwe Dacia jogger: Een robuuste en veelzijdige gezinsauto. Wij nodigen u van harte uit om tijdens het introductieweekend op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart naar één van onze Dacia vestigingen te komen en de nieuwer Dacia Jogger te komen bewonderen in onze showroom.

  Bekijk bericht
 • Koopzondag op 7 november

  Aanstaande zondag zijn onze showroom extra voor u geopend van 10:00 tot 17:00 uur. We heten u van harte welkom om op deze zondag langs te komen in één van onze showrooms en vrijblijvend een proefrit te maken.

  Bekijk bericht
 • Werkplaatsen extra geopend op 30 oktober

  Speciaal voor u gaan onze werkplaatsen open op zaterdag 30 oktober, om uw auto weer helemaal winterfit te maken. We heten u van harte welkom om op deze zaterdag uw auto in te plannen voor onderhoud. Uiteraard hebben we op deze dag een aantal exclusieve voordelen, zodat u vol vertrouwen de wintermaanden in kunt gaan!

  Bekijk bericht
 • Werkplaatsen extra geopend op 8 mei

  Speciaal voor u gaan onze werkplaatsen open op zaterdag 8 mei, om uw auto weer helemaal zomerfit te maken. We heten u van harte welkom om op deze zaterdag uw auto in te plannen voor onderhoud. Uiteraard hebben we op deze dag een aantal exclusieve voordelen, zodat u vol vertrouwen de zomer tegemoet kunt gaan!

  Bekijk bericht