Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV nieuws.

 • Van Mossel VKV viert 90 jarig jubileum

  Op 1 maart 1926 werd het autobedrijf opgestart in Wijk bij Duurstede. Nu, 90 jaar later, is Van Mossel VKV één van de grootste autodealers van Nederland met vestigingen in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Tiel, Waalwijk en Wijk bij Duurstede.

  Bekijk bericht
 • Dacia op de Autosalon van Genève 2016

  Dacia breidt het aanbod verder uit met een nieuwe Série Limitée van de Duster, Sandero, Logan MCV, Dokker en Lodgy. De gelimiteerde uitvoering van de Duster is voor het eerst te zien op de Autosalon van Genève (3-13 maart). Tevens presenteert Dacia de Sandero en Logan MCV met de automatische Easy-R transmissie die sinds begin dit jaar leverbaar is.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel VKV sponsort clinic (S)Cool on Wheels

  Van Mossel VKV heeft op dinsdag 16 februari een clinic van (S)Cool on Wheels gesponsord bij de Rotondaschool in Tiel.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel VKV haalt 19.526 euro op voor Stichting Groot Hart

  Op dinsdagavond 9 februari nam Rob Kamphues, initiatiefnemer van stichting Groot Hart, een cheque van 19.526 euro in ontvangst van het VKV Experience Team bij de Rotterdamse vestiging van Van Mossel VKV.

  Bekijk bericht
 • Financiering of toch Private Lease?

  Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om een nieuwe- of gebruikte auto te rijden. U kunt bijvoorbeeld het aankoopbedrag financieren of kiezen voor het zorgeloze Private Lease. Wat is nu het verschil tussen deze mogelijkheden? VKV legt het u graag uit!

  Bekijk bericht
 • Unieke verzameling klassieke auto’s te zien in Rotterdam

  Op 24 januari gaat de 16e Winter Trial van start in Oslo. Een rit van 2.200 kilometer over de besneeuwde bospaden, ijsmeren en diverse circuits is ditmaal de uitdaging voor de klassieke auto’s welke gebouwd zijn voor 1976. Maar voor het zover is worden de auto’s eerst technisch gekeurd bij VKV Rotterdam Alexander. Een unieke kans om deze klassieke auto’s te bewonderen!

  Bekijk bericht
 • Samenwerking Van Mossel VKV & Stichting Groot Hart gaat verder in 2016!

  Van Mossel VKV & Stichting Groot Hart werken sinds vorig jaar samen. Tijdens het eerste jaar van de samenwerking heeft Van Mossel VKV € 5.000 opgehaald voor de stichting.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel VKV behaalt voor 3e jaar op rij het certificaat Erkend Duurzaam

  Van Mossel VKV is sinds 2013 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf en heeft het certificaat ook dit jaar weer weten te behalen. Het certificaat wordt uitgereikt door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat Van Mossel VKV in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

  Bekijk bericht