Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

 • Dacia introduceert nieuwe Logan MCV Stepway

  De succesvolle Stepway-familie krijgt versterking van de Dacia Logan MCV, die na de Sandero, Dokker en Lodgy als vierde Stepway-model aan het aanbod wordt toegevoegd.

  Bekijk bericht
 • Openingstijden met de feestdagen

  Rondom de feestdagen zijn alle vestigingen van Van Mossel gewoon geopend. Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn al onze vestigingen gesloten. Hier leest u meer over onze openingstijden.

  Bekijk bericht
 • Lees het laatste Van Mossel Nieuws nu online

  De nieuwste editie van het VKV Nieuws is uit: Van Mossel Nieuws 21! In het Van Mossel Nieuws leest u het laatste nieuws over ons bedrijf en onze merken, kunt u de beste aanbiedingen vinden, leest u advies en tips en leert u meer over Van Mossel.

  Bekijk bericht
 • Autoprijzen vanaf 1 november inclusief kosten rijklaar maken

  Bij Van Mossel werken we graag transparant, eerlijk en duidelijk. Daarom zijn wij dan ook blij met de veranderende wetgeving die er per 1 november jongstleden is ingegaan en ertoe moet lijden dat de automotive sector transparanter wordt.

  Bekijk bericht
 • Dacia introduceert de Série Limitée Duster Blackshadow

  Dacia introduceert een stoere Série Limitée Blackshadow-uitvoering van de populaire Duster. Dankzij diverse hoogglans zwarte details heeft het model een chique en elegante uitstraling. De prijzen beginnen bij €20.090. De Duster Série Limitée Blackshadow is per direct te bestellen en staat vanaf half oktober in onze Dacia showrooms.

  Bekijk bericht
 • DACIA INTRODUCEERT NIEUWE LOGAN MCV, NIEUWE SANDERO EN EDC-AUTOMAAT VOOR DUSTER

  De belangrijkste Dacia-modellen zijn opgefrist: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway zijn nu moderner en aantrekkelijker dan ooit. De Duster is nu tevens leverbaar met een automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) in de Duster, voor nog meer rijplezier!

  Bekijk bericht
 • Verbouwingen bij Van Mossel Waalwijk en Van Mossel Rotterdam Zuid

  Deze maand starten de verbouwingen bij VKV Waalwijk en VKV Rotterdam Zuid. Bij beide vestigingen worden de showroom en receptie volledig gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien, zodat deze voldoen aan de wensen van vandaag de dag.

  Bekijk bericht
 • ‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ van 12 t/m 22 mei

  Het is een feest om Dacia te rijden. Daarom viert VKV Dacia de ‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ Kopers van een nieuwe Dacia krijgen in de actieperiode van 12 tot en met 22 mei 2016 van de dealer een accessoirepakket naar keuze ter waarde van 500 euro cadeau.

  Bekijk bericht
 • Alle Dacia’s nu ook als Série Limitée Robust

  Dacia introduceert opnieuw een Série Limitée voor alle modellen: de Série Limitée Robust. De standaarduitrusting biedt onder meer geïntegreerde mistlampen voor en een audiosysteem (Plug & Radio) met USB-aansluiting en Bluetooth.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel viert 90 jarig jubileum

  Op 1 maart 1926 werd het autobedrijf opgestart in Wijk bij Duurstede. Nu, 90 jaar later, is Van Mossel één van de grootste autodealers van Nederland met vestigingen in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Tiel, Waalwijk en Wijk bij Duurstede.

  Bekijk bericht