Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Dacia nieuws.

‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ van 12 t/m 22 mei

Het is een feest om Dacia te rijden. Daarom viert VKV Dacia de ‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ Kopers van een nieuwe Dacia krijgen in de actieperiode van 12 tot en met 22 mei 2016 van de dealer een accessoirepakket naar keuze ter waarde van 500 euro cadeau.

Vier accessoirepakketten t.w.v. 500 euro
Voor bijna elk Dacia-model kunt u kiezen uit twee accessoirepakketten. Voor de Sandero, de Sandero Stepway, de Logan MCV, de Dokker en de Lodgy hebben we het Pack Travel en het Pack Comfort. Voor de Duster is er te kiezen uit het Pack Travel en het Pack SUV. Voor de Dokker VAN is er een Pack Dokker Van beschikbaar.

Het Pack Travel bevat een dakkoffer van 400 liter, twee dwarsdragers en een draagbare koelbox. Het Pack Comfort omvat een Logicom Djix dvd-speler met twee schermen, luxe tapijt, verlichte dorpellijsten en verchroomde lijsten in de grille en op de achterklep. Het Pack SUV bestaat uit een styling bar aan de voorzijde, sidebars en een verchroomd uitlaateindstuk. Het speciale Pack Dokker Van biedt een houten vloer in de laadruimte, zijwandbescherming en rasters voor de achterruiten ter voorkoming van inbraak.

Bi-Fuel
Dacia’s zijn er niet alleen in benzine- en dieselversies. Er zijn ook Bi-Fuel-versies van de Sandero, de Sandero Stepway en de Logan MCV, die van een LPG-installatie zijn voorzien. LPG is voordelig en beter voor het milieu én voor de levensduur van de motor. De LPG-tank in de Bi-Fuel-versies kost bovendien geen bagageruimte, want de tank zit op de plaats van het reservewiel. En de aanschafprijs van een Bi-Fuel-versie is lager dan die van een benzineversie. De Dacia Sandero Bi-Fuel is er voor 10.990 euro, de Sandero Stepway Bi-Fuel voor 13.690 euro en de Logan MCV Bi-Fuel voor 11.790 euro (vanafprijzen).

Easy-R-automaat

Dacia heeft ook versies met automatische transmissie in het modellengamma. De Easy-R-automaat biedt extra comfort en rijplezier voor een meerprijs van slechts 500 euro ten opzichte van de handgeschakelde versies! Het verbruik van de automatische versie is nagenoeg gelijk aan dat van de handgeschakelde benzineversie. In de ECO-modus is het brandstofverbruik nog lager doordat de transmissie automatisch de zuinigste versnelling kiest.

De Easy-R-automaat is beschikbaar voor de Sandero en Sandero Stepway in de Lauréate-versie. Voor de Logan MCV wordt de automaat aangeboden op het Lauréate- en Prestige-uitrustingsniveau. De automaat behoort overigens niet tot de keuzemogelijkheden voor de gratis accessoirepakketten.

 

Financiering: Dacia 4 All
Dankzij Dacia 4 All is het plezier van Dacia rijden voor iedereen bereikbaar. Het aankoopbedrag kan in vier jaar worden betaald, tegen slechts 4% rente en zonder aanbetaling. En dat met maar liefst vier jaar garantie! Dacia 4 All is beschikbaar voor alle personenauto’s van Dacia, dus iederéén kan Dacia rijden.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht