Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Dacia nieuws.

Dacia introduceert Série Limitée Tech Road

Dacia introduceert de nieuwe Série Limitée Tech Road voor de Duster, Sandero, Lodgy, Logan MCV en Dokker. Deze aantrekkelijke uitvoering vervangt de succesvolle Stepway en wordt gekenmerkt door rode details in het in- en exterieur, een rijke standaarduitrusting en onderscheidende designwielen. Bovendien zijn de Duster, Lodgy en Dokker nu leverbaar met geheel nieuwe, krachtige en uiterst efficiënte 1,3-liter turbobenzinemotoren.

De Série Limitée Tech Road is voor alle modellen de nieuwe topuitvoering

Série Limitée Tech Road
Dacia voorziet de uitvoering Série Limitée Tech Road van speciaal ontworpen, sportieve stoelbekleding en rode accenten in het interieur. Aan de buitenzijde is de nieuwe topversie voorzien van hoogglanzend zwarte spiegelkappen met rode striping, zwarte striping op de B-stijl en smaakvolle design wielen en lichtmetalen wielen ‘Maldive’ met rode naafdop voor Duster. Verder wordt de aantrekkingskracht van de Série Limitée Tech Road extra versterkt door nieuwe carrosseriekleuren, waaronder de aansprekende en nieuwe kleur ‘Rouge Fusion’.

De Série Limitée Tech Road is voor alle modellen de nieuwe topuitvoering. De standaarduitrusting is zeer compleet, met onder meer het MediaNav multimedia-/navigatiesysteem inclusief Apple Carplay & Android Auto en elektronisch geregelde airconditioning (laatste m.u.v. Lodgy en Dokker).

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht