Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Dacia nieuws.

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway: completer en moderner dan ooit

Dacia is toonaangevend als het gaat om het promoten van ‘verstandig’ gebruik van een auto. Het merk zit nu meer dan ooit in lijn met de verwachtingen van zijn klanten. Het biedt eenvoudige, ruime, betrouwbare en robuuste auto’s zonder onnodige franje en dat voor de beste prijs op de markt.

De laatste jaren was er al een verandering gaande, maar de ongekende gebeurtenissen van de laatste maanden hebben er meer dan ooit voor gezorgd dat automobilisten nadenken over hun aankopen. De focus ligt weer op wat echt essentieel is, terwijl de behoefte aan mobiliteit en vrijheid blijft. Steeds meer klanten kijken weer pragmatisch naar de aanschaf van een auto. Dacia voldoet al meer dan 15 jaar aan die behoefte en biedt complete auto’s voor een eerlijke prijs.

De nieuwe Sandero en Sandero Stepway belichamen allemaal het DNA van Dacia. De iconische en zeer populaire Sandero is sinds 2017 de bestverkochte auto op de Europese particuliere markt. Er zijn bijna 2,1 miljoen exemplaren verkocht, goed voor 32% van de Dacia-verkopen sinds 2004. De Sandero Stepway, de meer avontuurlijke versie, is met meer dan 1,3 miljoen exemplaren goed voor 64% van alle verkochte Sandero-modellen.

De nieuwe Sandero en Sandero Stepway voldoen aan alle eisen van de consument. De buitenmaten zijn nagenoeg gelijk gebleven, de auto’s bieden volop ruimte en gebruiksgemak en hebben een moderne uitstraling. De fundamentele eenvoud en betrouwbaarheid – die men van Dacia verwacht – zijn gebleven. Dankzij een nieuw platform zijn de modellen veelzijdiger dan ooit: de koper geniet van een nog rijkere uitrusting, verbeterde actieve en passieve veiligheid, nieuwe benzine- en LPG bi-fuel-motoren, een nieuwe automatische transmissie en een volledig nieuwe handgeschakelde zesversnellingsbak.

De nieuwe Sandero en Sandero Stepway zijn een nieuwe interpretatie en waardige opvolger van hun voorgangers. Ze hebben nog steeds een zeer concurrerende prijs en geven klanten daarmee meer dan ooit het meeste waar voor hun geld.

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway zijn vanaf januari 2021 bij de Renault dealer te bezichtigen, prijzen volgen in een later stadium.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht