Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Dacia nieuws.

Nieuwe Dacia Logan MCV Stepway bij VKV gearriveerd

De nieuwe Logan MCV Série Limitée Stepway is bij VKV Dacia gearriveerd. De timing is perfect, want van 18 tot en met 28 mei 2017 zijn het weer de ‘Dacia Deelt Uit Dagen’. Tijdens deze actieperiode heeft ieder klant bij aanschaf van een nieuwe Dacia keuze uit drie cadeaus ter waarde van € 500,-.

De nieuwe Série Limitée Stepway is een speciale uitvoering van de Dacia Logan MCV. Hij is direct herkenbaar aan de grotere bodemvrijheid, Stepway-striping en stoere designkenmerken zoals de zwarte zijskirts en wielkastverbreders. De Logan MCV Stepway is voor van op 16” Bayadere-designwielen in de kleur Dark Metal.

De uitrusting is bijzonder compleet. Zo is de Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway standaard uitgerust met onder meer airconditioning, cruisecontrol, parkeersensoren achter, elektrisch te bedienen ruiten voor én achter, Hill-Start Assist, een met leder bekleed stuurwiel en het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen inclusief DAB+. Het interieur kenmerkt zich door koperkleurige accenten rond de ventilatieroosters, op de middenconsole en in de stoelbekleding. De prijzen beginnen bij € 16.880,-.

‘Dacia Deelt Uit Dagen’
Bij aanschaf van een nieuwe Dacia tijdens de ‘Dacia Deelt Uit Dagen’ van 18 tot en met 28 mei 2017 ontvangt iedere klant een cadeau ter waarde van € 500,-. Het betreft een reispakket, een accessoirecheque t.w.v. € 500,- of een jaar gratis Dacia All-Risk Autoverzekering. Bij zakelijke aanschaf van een nieuwe Dacia Dokker Van profiteren kopers van een gratis Dokker Van Pakket, bestaande uit een houten vloer, houten wandbekleding en inbraakwerende raamrasters voor de laadruimte.

Meer informatie

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht