Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Dacia nieuws.

Ontdek de nieuwe Dacia Spring 100% elektrisch

Sinds de marktintroductie in 2021 maakt de Spring elektrische mobiliteit breed toegankelijk. De elektrische auto is eenvoudig, leuk en efficiënt en daardoor de ideale metgezel voor dagelijks gebruik. Sinds de lancering zijn meer dan 100.000 orders geplaatst. Liefst driekwart van de kopers is particulier. Ook in Nederland is de Spring bijzonder succesvol.

De Dacia Spring onderscheidt zich met een unieke SUV-stijl in combinatie met een volledig elektrische aandrijving. Deze compacte stadsauto heeft alle favoriete kenmerken van een Dacia: een oersterke basis, uiterst comfortabel en zeer betaalbaar.

Deze 100% elektrische SUV heeft een actieradius van 230 km (WLTP) en is ruim genoeg voor het hele gezin. U rijdt nu al een gloednieuwe Dacia Spring voor maar €21.750. Daarbij kunt u profiteren van extra voordeel door gebruik te maken van de €2.950 overheidssubsidie.

SEPP-Subsidie 2023
Zowel de Dacia Spring 45 Essential als de Dacia Spring 65 Extreme komt in aanmerking voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) waarmee particulieren subsidie kunnen krijgen bij aanschaf van een elektrische auto. Dit geldt zowel bij koop als private lease van een nieuwe elektrische personenauto. In 2023 bedraagt het subsidiebedrag € 2.9502. Dankzij de SEPP-subsidie is de al heel bereikbare Spring nog interessanter voor particulieren.

Xavier Martinet, SVP Marketing, Sales & Operations

In minder dan twee jaar tijd is de Spring uitgegroeid tot een van de populairste elektrische auto’s van dit moment, met meer dan 100.000 geregistreerde orders sinds de marktintroductie. In 2022 zal Spring naar verwachting op het Europese podium staan van de best verkochte elektrische voertuigen aan particulieren. De Spring wordt vaak gekocht als tweede auto van een huishouden en is doordeweeks het belangrijkste vervoermiddel voor 90% van de huishoudens met meerdere voertuigen. De Spring is gedurfd en visionair en sluit perfect aan bij de mobiliteitsbehoeften van klanten.

2Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft op 10 januari 2023 09.00 uur de SEPP-subsidiepot voor 2023 geopend. Het subsidiebedrag van € 2.950 is van toepassing zolang er subsidie beschikbaar is. Kopers van een elektrische auto moeten na het tekenen van de koop-/leaseovereenkomst zelf subsidie aanvragen via de website van de RVO.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht