Onderhoud bij de dealer
  • Lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op reparaties
  • Prijs altijd vooraf bekend
  • Gratis APK
  • Onderhoudsbeurt na max. 2 jaar of 30.000km
  • Voordelige reparatie
Afspraak maken

Altijd veilig de weg op

Dacia onderhoud bij Van Mossel Dacia

Vertrouwen in uw auto is ontzettend belangrijk en daarbij staat veiligheid voorop. Wij onderscheiden ons met een nieuw onderhoudsprogramma: Dacia onderhoud op maat. Samen met de service adviseurs bij onze VKV Dacia vestigingen bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw Dacia. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien. Wij bieden een olie verversbeurt, budgetbeurt en Dacia onderhoudsbeurt. Welk onderhoud is nodig voor uw Dacia? Dat is onder andere afhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt en wanneer u voor het laatst onderhoud aan uw Dacia heeft laten uitvoeren. Wilt u weten welk onderhoud nodig is voor uw Dacia Duster? Neem dan contact met één van onze Van Mossel Dacia service adviseurs.

Dacia onderhoud op maat prijzen en acties

Bij Van Mossel Dacia profiteert u van een goede prijs/kwaliteitverhouding. Profiteer vandaag nog van onze acties.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Accessoires voor uw dacia

Bent u opzoek naar accessoires voor uw Dacia? Breng eens een bezoekje aan de VKV webshop. Hier vindt u accessoires interieur, exterieur, trekhaken en nog veel meer.

Bent u opzoek naar accessoires voor uw Dacia? Breng eens een bezoekje aan de VKV webshop. Hier vindt u accessoires interieur, exterieur, trekhaken en nog veel meer.

Ga naar de webshop