Onderhoud bij de dealer
  • Lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op reparaties
  • Prijs altijd vooraf bekend
  • Gratis APK
  • Onderhoudsbeurt na max. 2 jaar of 30.000km
  • Voordelige reparatie
Afspraak maken

Altijd veilig de weg op

Dacia onderhoud bij Van Mossel Dacia

Extra zekerheid voor een kleine prijs Verzekerd van zorgeloos rijplezier: het hoort bij Dacia. Op uw Dacia heeft u standaard drie jaar fabrieksgarantie. Maar u kunt nog langer zorgeloos genieten door de garantie te verlengen tot drie jaar extra. Mocht er in die periode iets aan uw auto mankeren, dan betaalt Dacia de rekening. Alle voordelen van de Dacia GarantiePlus Geen onverwachte autokosten tijdens de extra garantieperiode, dus vier of vijf jaar maximale zekerheid. Reparaties worden altijd uitgevoerd door ervaren Dacia-technici.
 Bij herstel worden de juiste Dacia-onderdelen gebruikt.
 GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop/inruil over naar de nieuwe eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde.
 Gratis Dacia Route Service in bijna geheel Europa. Hoe kunt u GarantiePlus afsluiten? Ga langs bij uw Van Mossel Dacia vestiging. Daar kan de eerste eigenaar, totdat de auto 1 jaar oud is, GarantiePlus afsluiten. Wacht dus niet te lang. GarantiePlus als uw Dacia ouder dan 1 jaar is Is uw Dacia ouder dan 1 jaar en wilt u GarantiePlus afsluiten? Dat kan totdat uw Dacia 34 maanden oud is. Daarna is het niet meer mogelijk om de garantie te verlengen.

Dacia onderhoud op maat prijzen en acties

Bij Van Mossel Dacia profiteert u van een goede prijs/kwaliteitverhouding. Profiteer vandaag nog van onze acties.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Accessoires voor uw dacia

Bent u opzoek naar accessoires voor uw Dacia? Breng eens een bezoekje aan de VKV webshop. Hier vindt u accessoires interieur, exterieur, trekhaken en nog veel meer.

Bent u opzoek naar accessoires voor uw Dacia? Breng eens een bezoekje aan de VKV webshop. Hier vindt u accessoires interieur, exterieur, trekhaken en nog veel meer.

Ga naar de webshop