Dacia Autoverzekering

Met de Dacia Autoverzekering kunt u met een veilig gevoel op weg met uw personen- of bedrijfswagen. Dankzij de zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij u een prima verzekering voor úw Dacia.

Voor schadereparaties kunt u terecht bij uw eigen VKV Dacia vestiging. Dat werkt sneller en efficiënter. Uw VKV Dacia vestiging zorgt er bij schade altijd voor dat uw auto met originele onderdelen hersteld wordt, en dat u weer snel op pad kunt met uw eigen auto. En in de tussentijd krijgt u gewoon een vervangende auto mee. Een meer dan volledige verzekering.

De voordelen van de Dacia Autoverzekering op een rijtje:

  • Heldere polisvoorwaarden
  • Schadeherstel bij uw eigen dealer, geen eigen risico
  • Schadeherstel met originele onderdelen
  • Gunstige nieuwewaarderegeling en occasionwaarderegeling
  • Scherpe premie

Download hier de Folder Dacia Autoverzekering

Snel geregeld
De Dacia Autoverzekering sluit u snel en gemakkelijk af bij één van onze VKV Dacia vestigingen. Op basis van uw gegevens vertellen adviseren we u graag over de verschillende dekkingen en berekenen direct voor u uit hoeveel premie u betaalt. Tevens kunt u gebruik maken van de gratis overstapservice. Wij zorgen er dan voor dat uw huidige autoverzekering op het juiste moment wordt stopgezet en uw Dacia Autoverzekering  in gaat.

U rijdt dus zorgeloos en snel onze showroom uit!