Elektrisch rijden begint bij Van Mossel

Elektrisch rijden was nog
nooit zo interessant

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mensen interessant. Ook voor u. Met meer dan 100.000 openbare laadpalen heeft Nederland de grootste laaddichtheid van Europa. Ook de elektrische auto’s zelf, worden steeds voordeliger. Zeker als u bij Van Mossel koopt of least. U kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor het kopen of leasen van elektrische auto's. Ook voor laadoplossingen, laadpalen en andere kwesties omtrent elektrisch rijden staan we bij Van Mossel voor u klaar!

Bekijk elektrische modellen

Profiteer nu van
Particuliere Subsidies (SEPP)

Sinds 1 juli 2020 bestaat er een door de overheid ingestelde aanschafsubsidie voor het kopen of private leasen van een elektrische auto. In 2023 is de subsidie voor nieuwe elektrische auto's €2.950,-. Voor gebruikte auto's is dit €2000,-.

Meer informatie over
Elektrisch Rijden?

Wilt u meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Over laadpassen, laadpalen en actieradius? Of wanneer elektrisch rijden zakelijk aantrekkelijker is, of juist als particulier? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.

Elektrisch rijden offerte

Profiteer nog van 8% bijtelling

Profiteer nu van overheidssubsidie

Stap nu over op een elektrische auto bij Van Mossel en profiteer naast onze scherpe prijzen van € 2.950,- overheidssubsidie

Bekijk voorraad Renault Bekijk voorraad Nissan

Onze elektrische modellen

NISSAN LEAF (vanaf € 35.390,-)

Met de Nissan LEAF beschikt u over een auto met genoeg ruimte voor 5 personen inclusief bagage. Met de 62 KWH-batterij rijdt u 385 kilometer* (WLPT) én geniet u van 150 pk-vermogen lading*.

Bekijk actie
Nissan Leaf
Nissan Ariya

NISSAN ARIYA (vanaf € 50.990,-)

Maak kennis met de elektrische crossover van Nissan: de ARIYA..Deze crossover zorgt voor een rijbereik van 360 kilometer* (met 63 kWh batterij) tot wel 500 kilometer* (met 87 kWh batterij).

Bekijk actie

RENAULT TWINGO ELECTRIC (vanaf € 24.190,-)

De Renault TWINGO Electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat deze auto zo populair heeft gemaakt, maar dan als 100% elektrische versie met een actieradius van maximaal 270 km* (WLTP).

Bekijk actie
Renault Twingo Electric
Renault Zoe

RENAULT ZOE (vanaf € 34.895,-)

Met de Renault ZOE beschikt u over een compacte elektrische auto. De batterij levert een capaciteit van 52 kWh met een bereik tot maximaal 395 kilometer (WLTP)*. Een spontaan weekendje weg kan dus gewoon.

Bekijk actie

DACIA SPRING (vanaf € 21.750,-)

Voordelig, robuust, én elektrisch. De nieuwe Dacia Spring combineert de merkwaarden van Dacia voor het eerst met een 100% elektrische motor. Geniet van de stilte en het gebruiksgemak tijdens al je ritten in de stad en ver daarbuiten. Met een batterij van 26,8 kWh geeft de nieuwe Spring je een actieradius tot wel 230 km* (WLTP). De Dacia Spring maakt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen!

Bekijk actie
Dacia Spring
RENAULT MÉGANE E-TECH ELECTRIC

RENAULT MÉGANE E-TECH ELECTRIC (vanaf € 37.670,-)

De elektrische Renault Mégane E-Tech is nu verkrijgbaar bij van Mossel Renault. Beleef een compleet nieuwe ervaring van elektrisch rijden met de auto van het jaar 2022. De Mégane E-Tech electric is uitgerust met een ultradunne batterij met een actieradius tot 470 km (WLTP)*. Zo geniet u bij elke rit van de prestaties van een sportwagen en de kracht van een sedan.

Bekijk actie

Jong gebruikte
elektrische auto’s

Elektrische auto’s zijn niet alleen nieuw te koop. Elk jaar komt er meer keuze aan tweedehands elektrische auto’s, waardoor het aanbod steeds breder en interessanter wordt. Om de aanschaf van elektrische occasions te stimuleren kunt u nu gebruik maken van een overheidssubsidie van € 2.000,-. Kijk hier voor de meest actuele informatie over de overheidssubsidie.

Bekijk ons aanbod elektrische occassions
Occasions

De belangrijkste voordelen
van elektrisch rijden

 • Lagere brandstofkosten
  Elektra is tot wel 50% goedkoper dan benzine en diesel.
  U bespaart hiermee aanzienlijk op uw maandlasten.
 • Lagere onderhoudskosten
  Een elektrische auto heeft minder bewegende delen, en is daardoor minder gevoelig voor slijtage.
  U bespaart daardoor aanzienlijk op de onderhoudskosten.
 • Altijd de beste parkeerplaats
  Parkeerplaatsen met een laadpaal staan altijd op de beste plekken.
  Bijvoorbeeld in het centrum van de stad of bij uw werk.
 • Geen wegenbelasting & BPM tot 2025
  Alle elektrische auto’s zijn (ten minste) tot 2025 vrijgesteld van wegenbelasting en BPM.
  Een besparing op de aanschafkosten én uw maandlasten.
 • Ongeëvenaard comfort
  U kwam nog nooit zo uitgerust op uw eindbestemming aan.
  Door het ontbreken van het motorgeluid, lijkt het alsof u naar uw eindbestemming zweeft.
 • Beter voor het milieu
  Een elektrische auto stoot geen CO² uit en is daardoor niet belastend voor het milieu.
  Dat is niet alleen beter voor uzelf, maar ook voor volgende generaties.
 • Toegang tot het centrum
  Steeds meer steden weren auto’s met een verbrandingsmotor uit het centrum.
  Op deze manier wordt de leefbaarheid in de steden verbeterd. Met een elektrische auto heeft u echter geen last van deze maatregelen. U kunt zonder problemen het centrum binnen rijden.
 • Lokale subsidies
  Meerdere gemeentes in Nederland, bevorderen het elektrisch rijden door middel van interessante subsidies en regelingen.
  Bekijk de subsidies en regelingen in uw gemeente.

* Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, wegconditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad. Laat u informeren door onze verkoopadviseur.

Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto.