Meer informatie over Elektrisch Rijden?

Wanneer u na 4 juni 2020 een volledig elektrische personenauto koopt of leaset, dan komt u in aanmerking voor overheidssubsidie. De subsidieregeling is voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische personenauto's en loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025. De subsidie op nieuwe elektrische auto’s is € 4.000 en op gebruikte elektrische auto’s € 2.000. Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget. Het indienen van aanvragen blijft echter wel mogelijk, want deze worden doorgeschoven naar 2021. Voor gebruikte elektrische auto’s is nog subsidie beschikbaar in 2020.

Wilt u direct een offerte of meer informatie over deze unieke subsidieregeling? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.

ontdek onze elektrische modellen

Nissan Leaf

Nissan elektrisch rijden

Ontdek de nissan leaf
Renault Zoe

Renault elektrisch rijden

Ontdek de Renault zoe

Daarom
Kiest u voor
elektrisch

Altijd de beste parkeerplaats

Altijd de beste
parkeerplaats

Geen wegenbelasting tot 2025

Geen wegenbelasting
tot 2025

Besparen op brandstof

Besparen op brandstof

Aanzienlijk minder onderhoud

Aanzienlijk minder onderhoud!

Elektrisch

Elektrisch rijden was nog nooit zo interessant

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mensen interessant. Ook voor u. Met 50.000 openbare laadpalen heeft Nederland de grootste laaddichtheid van Europa. En ook de elektrische auto’s zelf, worden steeds voordeliger. Zeker als u bij Van Mossel koopt of least.

Met de Nissan LEAF beschikt u over een auto met genoeg ruimte voor 5 personen inclusief bagage. Met de batterij van 40 KWH, rijdt u tot 378 kilometer (WLTP) op een lading*. De Nissan LEAF is niet voor niets de meest verkochte elektrische auto wereldwijd.

Met de Renault ZOE beschikt u over een compacte elektrische auto, met een bereik tot maximaal 395 kilometer (WLTP)*. Daardoor is een spontaan weekend weg in de Ardennen altijd een optie.

Milieu-investeringsaftrek

Milieu-investeringsaftrek

Mogelijkheid tot subsidie!*

Mogelijkheid tot subsidie!*

De belangrijkste voordelen van elektrisch rijden

Lagere brandstofkosten
Elektra is tot wel 50% goedkoper dan benzine en diesel. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw maandlasten.

Lagere onderhoudskosten
Een elektrische auto heeft minder bewegende delen, en is daardoor minder gevoelig voor slijtage. U bespaart daardoor aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Altijd de beste parkeerplaats
Parkeerplaatsen met een laadpaal staan altijd op de beste plekken. Bijvoorbeeld in het centrum van de stad of bij uw werk.

Geen wegenbelasting & BPM tot 2025
Alle elektrische auto’s zijn (ten minste) tot 2025 vrijgesteld van wegenbelasting en BPM. Een besparing op de aanschafkosten én uw maandlasten.

Ongeëvenaard comfort
U kwam nog nooit zo uitgerust op uw eindbestemming aan. Door het ontbreken van het motorgeluid, lijkt het alsof u naar uw eindbestemming zweeft.

Beter voor het milieu
Een elektrische auto stoot geen CO² uit en is daardoor niet belastend voor het milieu. Dat is niet alleen beter voor uzelf, maar ook voor volgende generaties.

Toegang tot het centrum
Steeds meer steden, weren auto’s met een verbrandingsmotor uit het centrum. Op deze manier wordt de leefbaarheid in de steden verbeterd. Met een elektrische auto heeft u echter geen last van deze maatregelen. U kunt zonder problemen het centrum betreden.

Lokale subsidies
Meerdere gemeentes in Nederland, bevorderen het elektrisch rijden door middel van interessante subsidies en regelingen. Bekijk de subsidies en regelingen in uw gemeente.

* Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, wegconditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad. Laat u informeren door onze verkoopadviseur.

Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto.

De oplaadtijden en bijgeladen actieradius zijn afhankelijk van temperatuur, vermogen van het laadpunt, rijstijl en laadstatus van de batterij.

Deze overheidssubsidie geldt voor elektrische personenauto’s met een cataloguswaarde van € 12.000 tot € 45.000 en een actieradius van minimaal 120 km. Voor de aanschafprijs is de ondergrens van € 12.000 vastgesteld. Buiten deze bandbreedte kan geen subsidie worden aangevraagd. De overheidssubsidie en het voordeel zijn enkel toepasbaar op particuliere orders. Geldig zolang de overheidssubsidie strekt.