ontdek onze elektrische modellen

Nissan Leaf

Nissan elektrisch rijden

Ontdek de nissan leaf
Renault Zoe

Renault elektrisch rijden

Ontdek de Renault zoe

Daarom
Kiest u voor
elektrisch

Altijd de beste parkeerplaats

Altijd de beste
parkeerplaats

Geen wegenbelasting tot 2020

Geen wegenbelasting
tot 2020

Besparen op brandstof

Besparen op brandstof
én calorieeën

Aanzienlijk minder onderhoud

Aanzienlijk minder onderhoud!
We gaan u missen

Elektrisch

Elektrisch rijden was nog nooit zo interessant

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mensen interessant. Ook voor u. Het aantal laadpalen in Nederland stijgt gestaag. En ook de elektrische auto’s zelf, worden steeds voordeliger. Zeker als u bij Van Mossel koopt of least.

Met de Nissan LEAF beschikt u over een auto met genoeg ruimte voor 5 personen inclusief bagage. Met de batterij van 40 KWH, rijdt u tot 378 kilometer (WLTP) op een lading*. De Nissan LEAF is niet voor niets de meest verkochte elektrische auto wereldwijd.

Met de Renault ZOE beschikt u over een compacte elektrische auto, met een bereik tot maximaal 300 kilometer (WLTP)*. Daardoor is een spontaan weekend weg in de Ardennen altijd een optie.

Rijdt u zakelijk?
Ontdek de voordelen

4% bijtelling

4% bijtelling

Milieu-investeringsaftrek

Milieu-investeringsaftrek

Mogelijkheid tot subsidie!

Mogelijkheid tot subsidie!

De belangrijkste voordelen van elektrisch rijden

Lagere brandstofkosten
Elektra is tot wel 50% goedkoper dan benzine en diesel. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw maandlasten.

Lagere onderhoudskosten
Een elektrische auto heeft minder bewegende delen, en is daardoor minder gevoelig voor slijtage. U bespaart daardoor aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Altijd de beste parkeerplaats
Parkeerplaatsen met een laadpaal staan altijd op de beste plekken. Bijvoorbeeld in het centrum van de stad of bij uw werk.

Geen wegenbelasting & BPM tot 2020
Alle elektrische auto’s zijn (ten minste) tot 2020 vrijgesteld van wegenbelasting en BPM. Een besparing op de aanschafkosten én uw maandlasten.

Ongeëvenaard comfort
U kwam nog nooit zo uitgerust op uw eindbestemming aan. Door het ontbreken van het motorgeluid, lijkt het alsof u naar uw eindbestemming zweeft.

Beter voor het milieu
Een elektrische auto stoot geen CO² uit en is daardoor niet belastend voor het milieu. Dat is niet alleen beter voor uzelf, maar ook voor volgende generaties.

Toegang tot het centrum
Steeds meer steden, weren auto’s met een verbrandingsmotor uit het centrum. Op deze manier wordt de leefbaarheid in de steden verbeterd. Met een elektrische auto heeft u echter geen last van deze maatregelen. U kunt zonder problemen het centrum betreden.

Lage bijtelling & milieu-investeringsaftrek
Rijdt u zakelijk, dan profiteert u van twee extra voordelen. U betaalt slechts 4% bijtelling in plaats van 22%. U profiteert daarnaast van de MIA (milieu-investeringsaftrek), een extra aftrekpost voor investeringen die een positief effect op het milieu hebben. Een oplaadpunt valt hier ook onder, mits deze op eigen terrein staat.

Lokale subsidies
Meerdere gemeentes in Nederland, bevorderen het elektrisch rijden door middel van interessante subsidies en regelingen. Bekijk de subsidies en regelingen in uw gemeente.

* Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, wegconditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad. Laat u informeren door onze verkoopadviseur.