Elektrisch rijden

Het Van Mossel Fleetsales team beschikt over de kennis en ervaring met het aanbieden van elektrische auto’s. Onze accountmanagers kunnen u helpen en adviseren op het gebied van aanschaf, de diverse subsidies en de belastingvoordelen. Daarnaast kunnen zij het hele traject uit handen nemen, van het aanvragen van de subsidie tot de aanleg van laadpleinen.

Een overzicht van 100% elektrische auto’s in het Van Mossel aanbod:

  • Renault ZOE
  • Renault TWINGO Electric
  • Nissan LEAF
  • Nissan ARIYA

Voordelen van elektrisch rijden

Lage kosten: de exploitatiekosten van een elektrische auto zijn niet hoger dan die van een conventionele auto. Het geringe onderhoud bespaart u zelfs geld.

Perfect in de stad: omdat stadscentra steeds vaker niet bereikbaar zijn voor conventioneel verkeer, zijn elektrische auto’s een interessant alternatief.

100% verantwoord: elektrische auto’s zijn hét antwoord op milieuproblemen en geluidsoverlast. Neem uw verantwoordelijkheid en verbeter u uw imago.

Belastingvoordeel: elektrisch rijden levert ook belastingvoordeel op. Waarom nog langer wachten? Ontdek de voordelen en ga voor de auto van de toekomst.

Aantal openbare laadpalen neemt toe: Nederland telt bijna 50.000 laadpalen. Dankzij de inzet van een aantal private en publieke organisaties zijn de laadvoorzieningen in Nederland constant in ontwikkeling om u een betere dekking onderweg te bieden.

Lage bijtelling: volledig elektrische auto’s vallen in 2021 in het 12% bijtellingstarief. U betaalt dus slechts 12% bijtelling over de fiscale waarde van de auto.

Contact Fleetsales

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze accountmanagers