Lease & Financiering

Van Mossel Fleetsales is hét aanspreekpunt binnen Van Mossel voor al uw vragen over lease- financieringsvormen. Twijfelt u over de meest geschikte lease vorm voor uw bedrijf? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van de Van Mossel accountmanagers.

Financial Lease
Financial Lease is een zeer geschikte leasevorm voor het MKB en ZZP’ers. Omdat de auto op de bedrijfsbalans komt, maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek.

Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden heeft u in eigen beheer. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf of u deze auto houdt of inruilt voor een nieuwe auto. Onze accountmanagers maken graag een offerte op maat.

Operational Lease
Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van Operational Lease, de zogenaamde “auto van de zaak”. Het is ook de meest uitgebreide vorm. Álle autokosten zijn opgenomen in het leasebedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de auto, de gewenste looptijd en het verwachte te rijden kilometers. De auto komt niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast.

Short Lease
Shortlease is goed te omschrijven als ‘flexibele mobiliteit’. Met shortlease least u voor een korte periode een auto. U betaalt een afgesproken maandbedrag inclusief een bepaald aantal vrije kilometers. Zo krijgt u de flexibiliteit van een huurauto maar wel met alle faciliteiten van een leaseauto.

Een shortlease overeenkomst bevindt zich qua termijn dus tussen een huurovereenkomst en een leasecontract in en combineert hiermee het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de flexibiliteit in looptijd van een huurovereenkomst.

 

Contact Fleetsales

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Onze accountmanagers