Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Infiniti nieuws.

Pebble Beach

INFINITI onthult elektrische performance concept car op Pebble Beach

INFINITI brengt een gedurfde elektrische performance concept car naar Pebble Beach Concours d’Elegance in 2018.

Deze concept car is het eerste project dat tot stand komt onder leiding van Karim Habib, de nieuwe executive design director van INFINITI en zijn teams in Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het opvallende concept werpt een blik op de wens van het merk om auto’s met elektrische aandrijflijnen te leveren die zorgen voor rijplezier en ongekende prestaties.

INFINITI heeft een staat van dienst voor het leveren van gewaagde concepten. Zo onthulde het merk in 2017 op Pebble Beach Protoype 9, een retro e-roadster geïnspireerd op de open-wheel Grand Prix-auto’s uit de jaren ’40.

“Ons nieuwe concept geeft aanwijzingen waar het merk INFINITI naar toe gaat. Elektrisch rijden betekent voor ons prestatie. Onze elektrische auto’s zijn krachtig, efficiënt en een plezier om in te rijden. Het nieuwe concept is een fysieke weergave van onze toekomstige prestaties.” Karim Habib, INFINITI Executive Design Director

INFINITI’s nieuwe concept zal 23 augustus 2018 onthuld worden op Pebble Beach. Volledige media-informatie zal beschikbaar zijn op www.InfinitiPressPacks.com .

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht