Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Infiniti nieuws.

INFINITI FQ3

INFINITI ziet een elektrische toekomst met Prototype 10

Tijdens het Pebble Beach Concours d’Elegance op 23 augustus 2018 onthult INFINITI zijn opvallende prototype 10-conceptcar. Een gedurfde, volledig elektrisch aangedreven sportauto die een blik werpt in de wens van het merk om rijplezier en opwindende prestaties te leveren met elektrische aandrijflijnen.

Bij het creëren van prototype 10 heeft INFINITI de klassieke eenzits sportauto ontworpen met een stoer, schoon en toekomstgericht ontwerp. Het concept is een natuurlijke evolutie van het eerste ontwerp die voor het eerst werd gezien in de INFINITI Q Inspiration en aanwijzingen voor toekomstige ontwerpen van het merk. INFINITI is van plan al zijn nieuwe productieauto’s vanaf 2021 te voorzien van elektrische aandrijfveren.

Het INFINITI Prototype 10 weerspiegelt het ontwerp van enkele van de meest tot de verbeelding sprekende auto-ontwerpen aller tijden, waar de kracht van de motor werd gevierd met eenzits race-auto’s met een hoog vermogen. Ons nieuwe concept spreekt van een elektrische toekomst, iets dat wordt weerspiegeld in zijn vorm en details. We hebben inspiratie gevonden in een optimistisch tijdperk waarin auto’s worden gekenmerkt door de liefde voor autorijden.”

INFINITI’s nieuwe concept zal onthuld worden op Pebble Beach op 23 augustus 2018. Volledige informatie zal beschikbaar zijn op www.InfinitiPressPacks.com

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht