Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

  • VKV AUTO VAN DE MAAND | RENAULT CLIO

    In de maand augustus is de ‘all time favorite’ Renault Clio uitgeroepen tot “VKV Auto van de maand”. Alleen in Nederland zijn er sinds de introductie van het model in 1992 al meer dan 214.000 exemplaren van de Clio verkocht. Hiermee is de Clio het meest verkochte model van Renault. Reden genoeg om deze auto eens verder onder de loep te nemen deze maand.

    Bekijk bericht
  • Nieuwe Limited-uitvoeringen van Renault Twingo, Mégane en Kadjar

    Renault introduceert een nieuwe uitvoering voor de Twingo, Mégane en Kadjar: de Limited. Deze speciale versie combineert een complete uitrusting met een extra gunstige prijsstelling. Het voordeel voor de klant loopt op tot 710 euro. De Limited staat in de showroom en is per direct te bestellen bij VKV.

    Bekijk bericht
  • Renault Talisman

    Subtiele modeljaar updates en nieuwe Série Signature Limousin voor Renault Talisman

    De Renault Talisman en Talisman Estate hebben een aantal kleine wijzigingen ondergaan, terwijl de gelimiteerde, luxe uitvoering Série Signature Limousin aan het aanbod is toegevoegd. De nieuwe Série Signature Limousin voor de Renault Talisman en Talisman Estate is gepositioneerd tussen de uitvoeringen Intens en INITIALE PARIS.

    Bekijk bericht
  • VKV organiseert diverse activiteiten voor kinderen

    Na de zomer staan er een aantal mooie activiteiten op de agenda die we als Van Mossel organiseren in samenwerking met onze partners. We bieden de (klein-) kinderen van onze klanten graag de mogelijkheid aan om deel te nemen aan deze activiteiten zoals een voetballen in het Sparta Stadion, een kartclinic of een mooie theatervoorstelling van Jochem van Gelder.

    Bekijk bericht
  • nissan zomercheck

    Gratis Nissan zomercheck en kans op zomercheque t.w.v. €2.000

    Bij VKV Nissan houden we van 1 juni tot en met 31 juli 2017 een grandioze Zomercampagne met veel voordeel en kans op prachtige prijzen. Tijdens de campagneweken kunt u uw Nissan optimaal laten voorbereiden op de zomer en maakt u kans op het winnen van een cheque van € 2.000,-.

    Bekijk bericht
  • Nu 20% korting op een Renault bedrijfswagen én €100 Advanza tegoed

    Als ondernemer is het elke dag weer knokken om werk binnen te halen. VKV Renault begrijpt dat en biedt ondernemers de helpende hand. Want als u nu een proefrit maakt in een Renault bedrijfswagen, dan krijgt u een Advanza waardecheque van € 100,- cadeau. Besluit u een Kangoo, Trafic of Master te kopen? Dan ontvangt naast 20% korting ook nog een Advanza tegoed van maar liefst € 250,-!

    Bekijk bericht
  • VKV Auto van de maand | Nissan Pulsar

    De maand juli staat bij VKV in het teken van de Nissan PULSAR. Deze keer geen nieuw model, want de Pulsar gaat alweer een tijdje mee. Nissan introduceerde deze C-segment hatchback in 2014 als opvolger van de Nissan Almera. Ondanks dat het model al een tijdje mee gaat, is het niet één van de eerste modellen die je te binnen schiet bij Nissan. Daarom gaan we de PULSAR deze maand extra in de spotlight zetten.

    Bekijk bericht
  • Nieuwe Renault Kangoo Z.E.: boordevol innovaties

    Renault presenteerde in januari 2017 de nieuwe Kangoo Z.E.: een baanbrekende elektrische bedrijfswagen boordevol innovaties om nog beter te kunnen voldoen aan de klantbehoeften en milieudoelstellingen.

    Bekijk bericht
  • Primeur: Renault Grand Scénic Initiale Paris en Espace TCE 225 op Concours d’Elégance

    Behalve een indrukwekkende reeks van speciale klassieke modellen uit de rijke historie van Renault, toont het merk ook de Renault Espace met de nieuwe Energy TCe 225 motorisering en de Renault Grand Scénic INITIALE PARIS.

    Bekijk bericht
  • megane r.s.

    Nieuwe Renault Mégane R.S. met 4CONTROL vierwielbesturing en keuze uit twee chassisvarianten

    De nieuwe generatie Renault Mégane R.S. wordt de eerste auto in het segment van de ‘hot hatchback’ met 4CONTROL vierwielbesturing. De R.S wordt leverbaar met handbediende of automatische transmissie met dubbele koppeling en Sport- of Cup-chassis

    Bekijk bericht