Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

  • Renault Koleos

    De nieuwe Renault Koleos vanaf nu bij VKV Renault

    De nieuwe Renault Koleos – die onthuld werd op de Autoshow van Beijing in 2016 en inmiddels te koop is in Australië, de Golfstaten en een aantal landen in Azië en Zuid-Amerika – is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar.

    Bekijk bericht
  • Crossover Festival

    Maak kennis met de nieuwe Renault Captur én Koleos tijdens het Crossover Festival

    Van 15 t/m 25 juni aanstaande kunt u kennis maken met de nieuwe Renault Captur en de nieuwe Renault Koleos tijdens het Crossover Festival bij VKV Renault. Tijdens het Crossover Festival heeft VKV Renault exclusieve aanbiedingen voor wie de nieuwe Renault Captur, de nieuwe Koleos of de Kadjar koopt of least.

    Bekijk bericht
  • Telefonische bereikbaarheid beperkt i.v.m. nieuwe telefooncentrale

    In verband met de overgang naar een nieuwe telefooncentrale kan het zijn dat u ons tijdelijk niet telefonisch kunt bereiken. Wanneer dit het geval is verzoeken we u om een e-mail te sturen naar info@vanmosselvkv.nl. Excuses voor het ongemak.

    Bekijk bericht
  • NIEUWE RENAULT CAPTUR | VAN MOSSEL VKV AUTO VAN DE MAAND

    In Nederland is de Renault Captur, sinds 2014, drie op een volgende jaren de bestverkochte auto van Nederland in de particuliere markt. Deze maand introduceert Renault een vernieuwde Captur. Daarom is de nieuwe Renault Captur de gehele maand juni “Auto van de Maand” bij Van Mossel en gaan we uitgebreid laten zien wat er allemaal vernieuwd is aan de Captur, hoe de auto gepersonaliseerd kan worden en waarom deze auto zo succesvol is!

    Bekijk bericht
  • Nieuwe Renault Scénic ook als luxueuze INITIALE PARIS uitvoering

    De nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic zijn nu ook leverbaar in de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De uitrusting, afwerking en rijbeleving zijn van hoge klasse. De topversie vertegenwoordigt het beste dat Renault te bieden heeft op het gebied van luxe, zoals ook te zien is bij de INITIALE PARIS uitvoeringen van de Espace, Koleos, Talisman en Captur.

    Bekijk bericht
  • Sneak preview nieuwe Renault Mégane R.S. tijdens Monaco F1 Grand Prix

    De nieuwe Renault Mégane R.S. gaf zijn eerste publieksoptreden tijdens de Formule 1 Grand Prix van Monaco. Deze sportieve nieuwkomer maakte een ronde over het circuit met aan het stuurwiel Nico Hülkenberg, coureur bij het Renault Sport Formula One Team. De zwart-gele kleurstelling van de Mégane R.S. is geïnspireerd op de nieuwe identiteit van Renault Sport en accentueert de assertieve, sportieve uitstraling.

    Bekijk bericht
  • De nieuwe Renault Captur in juni in de showroom

    De Renault Captur was in 2016 de bestverkochte crossover van Europa. De succesvolle crossover is nu voorzien van een meer onderscheidende uitstraling, nieuwe technologie en biedt talloze nieuwe features. De nieuwe Captur is voor het eerst ook leverbaar als luxueuze INITIALE PARIS uitvoering. De nieuwe Renault Captur staat vanaf medio juni in de showroom bij VKV Renault.

    Bekijk bericht
  • Nieuwe Dacia Logan MCV Stepway bij VKV gearriveerd

    De nieuwe Logan MCV Série Limitée Stepway is bij VKV Dacia gearriveerd. De timing is perfect, want van 18 tot en met 28 mei 2017 zijn het weer de ‘Dacia Deelt Uit Dagen’. Tijdens deze actieperiode heeft ieder klant bij aanschaf van een nieuwe Dacia keuze uit drie cadeaus ter waarde van € 500,-.

    Bekijk bericht
  • Van Mossel steunt sportief talent

    Van Mossel steunt wederom een groot autosport talent op weg naar de top. De 16-jarige Richard Verschoor komt dit seizoen uit voor het team van MP Motorsport in de Formule Renault 2.0 en zal dat doen in een raceauto die erg lijkt op die van Max Verstappen in de Formule 1.

    Bekijk bericht
  • Wie is de grootste fabrikant van elektrische auto’s?

    De Renault-Nissan Alliantie is de grootste producent van elektrische auto’s in het eerste kwartaal van 2017. In het eerste kwartaal werden er 37.000 elektrische voertuigen geproduceerd.

    Bekijk bericht