Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

 • Scherpe privé lease aanbiedingen bij Van Mossel

  Een auto die zekerheid biedt, maar ook al uw wensen mogelijk maakt? Bij Van Mossel kan dit nu voor een scherp tarief. In samenwerking met de Van Mossel Automotive Groep kunnen we u nu de beste privé lease deals bieden. U rijdt al een Renault Clio vanaf €269,- per maand.

  Bekijk bericht
 • Vernieuwde Nissan Navara: robuuster, intelligenter en efficiënter

  Nissan presenteert de vernieuwde Navara. De pick-up is robuuster, intelligenter en efficiënter dan zijn voorganger.

  Bekijk bericht
 • De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R: pure performance

  De nieuwe Mégane R.S. Trophy-R is het meest prestatiegerichte productiemodel van Renault ooit. Het model bezit alle knowhow die Renault Sport in talloze jaren autosport heeft opgedaan.

  Bekijk bericht
 • De nieuwe Renault Captur: volledig nieuw, 100 procent Captur

  Met 1,2 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie in 2013 is de Renault Captur de bestverkochte stads-SUV. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 45.000 Captur modellen verkocht. De nieuwe Captur is eind 2019 bij Van Mossel te bezichtigen. Prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt.

  Bekijk bericht
 • Nieuwe Master en Trafic: nieuwe dimensie voor lichte bedrijfswagenaanbod van Renault

  Renault vernieuwt het aanbod van lichte bedrijfswagens (LCV’s) met vernieuwde styling, connectiviteit en op maat gesneden voorzieningen. Om nog meer in te spelen op de behoeften van professionals bieden de lichte bedrijfswagens een kwaliteitsniveau dat vergelijkbaar is met dat van personenauto’s.

  Bekijk bericht
 • Verkoop nieuwe Renault Clio van start bij Van Mossel

  Renault introduceert de nieuwe Clio in Nederland. De vijfde generatie Clio is onmiddellijk herkenbaar, maar compleet nieuw met 100% nieuwe onderdelen. De nieuwe Clio is vanaf nu te bezichtigen bij Van Mossel.

  Bekijk bericht
 • Renault ZOE

  De nieuwe Renault ZOE: het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau

  De nieuwe Renault ZOE presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius. Het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau!

  Bekijk bericht
 • Van Mossel nieuwe sponsor Focus ‘07

  Naast het sponsoren van ‘Met het oog op de toekomst’ pupillentoernooi is Van Mossel de komende jaren ook zichtbaar als sponsor van Focus ‘07 met o.a. een bord langs het veld

  Bekijk bericht
 • De volledig nieuwe Renault Clio: de beste Clio ooit

  Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is de Clio wereldwijd het bestverkochte model van Groupe Renault.

  Bekijk bericht
 • Alleen Van Mossel Tiel geopend tijdens 2e pinksterdag, overige vestigingen gesloten

  Op 2e Pinksterdag (10 juni) is alleen de showroom (Renault en Nissan) in Tiel geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Alle overige vestigingen van Van Mossel zijn gesloten.

  Bekijk bericht