Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

 • Van Mossel haalt 19.526 euro op voor Stichting Groot Hart

  Op dinsdagavond 9 februari nam Rob Kamphues, initiatiefnemer van stichting Groot Hart, een cheque van 19.526 euro in ontvangst van het VKV Experience Team bij de Rotterdamse vestiging van Van Mossel.

  Bekijk bericht
 • Nissan behaalt keurmerk private lease

  Nissan Business Finance heeft als een van de eerste autoleasemaatschappijen in Nederland het Keurmerk Private Lease ontvangen.

  Bekijk bericht
 • Renault behaalt keurmerk Private Lease

  Renault Business Finance heeft als een van de eerste autoleasemaatschappijen in Nederland het Keurmerk Private Lease ontvangen.

  Bekijk bericht
 • Nissan boekt nieuw verkooprecord in Europa

  Nissan heeft in 2015 in Europa 715.623 voertuigen verkocht. Dat is het grootste aantal ooit op dit continent, mede dankzij een geweldig verkoopresultaat in december van 61.823 auto’s. Het leidde tot een marktaandeel van vier procent over 2015, evenveel als in 2014, en bijna vijftig procent meer dan in 2009. De afgelopen zes jaar heeft het Japanse merk dan ook een enorme groei gemaakt.

  Bekijk bericht
 • 60 dagen voordeel bij VKV Nissan

  In februari en maart 2016 kunnen Nissan-rijders profiteren van veel voordeel bij VKV Nissan. De aanbiedingen gelden voor alle rijdende Nissans.

  Bekijk bericht
 • Renault presenteert nieuwe autosportstrategie

  Renault presenteert de nieuwe autosportstrategie en onthult vandaag het nieuwe Renault Sport Formula One Team, met de coureurs Kevin Magnussen en Jolyon Palmer.

  Bekijk bericht
 • Europees debuut Infiniti Q60 en QX30 op Autosalon Geneve

  Infiniti blijft vernieuwen en vergroot haar product line-up. Q60 en QX30 zijn ‘ontworpen om te presteren’, geïnspireerd door gedurfde concepten.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel bouwt ultieme Renault Mégane RS

  De enige Renault Sport dealer van Nederland heeft de ultieme versie van de Mégane RS gebouwd: de Renault Mégane RS by E-motions.

  Bekijk bericht
 • Financiering of toch Private Lease?

  Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om een nieuwe- of gebruikte auto te rijden. U kunt bijvoorbeeld het aankoopbedrag financieren of kiezen voor het zorgeloze Private Lease. Wat is nu het verschil tussen deze mogelijkheden? VKV legt het u graag uit!

  Bekijk bericht
 • Wereldpremiere Infiniti Q60

  De nieuwe Infiniti Q60, die zijn wereldpremière beleefde op de 2016 North American International Auto Show, is een premium sport coupe die expressief design combineert met opzwepende en dynamische prestatie. Gedurfde proporties tonen een krachtige elegantie, zoals een Infiniti hoort te zijn.

  Bekijk bericht