Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

 • Nissan verkoopt meer elektrische voertuigen dan ooit in zakelijke markt

  Nissans aanbod van elektrische voertuigen (EV) blijft populair bij wagenparkbeheerders in Europa. De afzet van de LEAF en de e-NV200 aan bedrijven groeide in fiscaal jaar 2015 voor het vierde jaar op rij.

  Bekijk bericht
 • Nieuw: Speciale ‘proefrit-on-demand’ service voor Renault Talisman

  Renault Nederland lanceert de speciale ‘24/7-proefrit-on-demand’ service voor de Renault Talisman. Dit betekent dat geïnteresseerden een proefrit kunnen boeken waar en wanneer het uitkomt, zowel overdag als ‘s avonds en ‘s nachts, op een doordeweekse dag of in het weekend.

  Bekijk bericht
 • Alle Dacia’s nu ook als Série Limitée Robust

  Dacia introduceert opnieuw een Série Limitée voor alle modellen: de Série Limitée Robust. De standaarduitrusting biedt onder meer geïntegreerde mistlampen voor en een audiosysteem (Plug & Radio) met USB-aansluiting en Bluetooth.

  Bekijk bericht
 • Vernieuwde Nissan GT-R laat hart nog sneller kloppen

  Nissan heeft zijn ultieme sportauto, de fameuze GT-R, naar een nog hoger niveau getild. Het resultaat is te zien op de New York International Auto Show (25 maart t/m 3 april).

  Bekijk bericht
 • EVent bij VKV Nissan in Amsterdam

  Op dinsdag 22 maart werd de 5e verjaardag van de Nissan LEAF in Nederland én de start van de Nissan Electric Club gevierd.

  Bekijk bericht
 • Profiteer van voordeel tot wel €5.000!

  Profiteer tussen 17 maart en 28 maart 2016 van extra veel voordeel tot wel € 5.000 op een nieuwe Renault.

  Bekijk bericht
 • Nu ook benzineversie Renault Kadjar leverbaar met automaat

  Het aanbod van Renaults populaire crossover Kadjar wordt nog veelzijdiger. Naast de huidige dieselmotor met automaat is nu ook de Energy TCe 130 benzinemotor leverbaar in combinatie met een zeventraps EDC-automaat met dubbele koppeling.

  Bekijk bericht
 • Twee updates voor Renault Clio: lekker zuinig, lekker luxe

  Zuinig en gul gaan samen in de Renault Clio. Renault introduceert voor dit model een extra zuinige benzinemotor en een nieuwe uitvoering met maximale luxe.

  Bekijk bericht
 • Kom naar de start van de Nissan Electric Club

  Op dinsdagmiddag 22 maart vieren we de start van de Nissan Electric Club in onze showroom op de Schepenbergweg 43 in Amsterdam.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel verlengt partnership met Sparta Rotterdam

  Van Mossel verlengt haar Official Business Partnership met Sparta Rotterdam. De spelers en staf rijden ook de komende 2 jaar in Renaults van Van Mossel.

  Bekijk bericht