Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

  • Renault presenteert nieuwe Koleos

    Renault breidt zijn aanbod in het topsegment verder uit met een SUV in het D-segment. De Koleos onderscheidt zich door een gespierd uiterlijk, een royale bodemvrijheid en all-roadcapaciteiten dankzij ALL MODE 4×4-i-techniek. De eerste exemplaren arriveren in 2017 op de Europese markt en in het tweede kwartaal van 2017 in Nederland.

    Bekijk bericht
  • QX Sport Inspiration: Een gedurfde nieuwe SUV-visie van Infiniti

    De Infiniti QX Sport Inspiration is een elegant en krachtig toonbeeld van progressief SUV-design. De QX Sport Inspiration toont de visie van het merk voor een volgende generatie, middelgrote premium SUV.

    Bekijk bericht
  • Renault viert 40 jaar cupraces tijdens Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort

    Renault viert feest tijdens de Pinksterraces op het Circuit Park Zandvoort. De start van seizoen 2016 van de Renault Clio Cup Benelux op zondag 15 mei – eerste pinksterdag – markeert het veertigste jaar van Renault-cupraces. Renault viert dat samen met rijders van sportieve Renault modellen*, klassiek en modern, op de Renault paddock en op het circuit.

    Bekijk bericht
  • Infiniti en Leaseplan starten unieke samenwerking

    Infiniti en LeasePlan starten unieke samenwerking: de introductie van de nieuwe Infiniti Q30 ondersteund door de “on demand” car sharing dienst SwopCar.

    Bekijk bericht
  • Nissan verkoopt meer elektrische voertuigen dan ooit in zakelijke markt

    Nissans aanbod van elektrische voertuigen (EV) blijft populair bij wagenparkbeheerders in Europa. De afzet van de LEAF en de e-NV200 aan bedrijven groeide in fiscaal jaar 2015 voor het vierde jaar op rij.

    Bekijk bericht
  • Nieuw: Speciale ‘proefrit-on-demand’ service voor Renault Talisman

    Renault Nederland lanceert de speciale ‘24/7-proefrit-on-demand’ service voor de Renault Talisman. Dit betekent dat geïnteresseerden een proefrit kunnen boeken waar en wanneer het uitkomt, zowel overdag als ‘s avonds en ‘s nachts, op een doordeweekse dag of in het weekend.

    Bekijk bericht
  • Alle Dacia’s nu ook als Série Limitée Robust

    Dacia introduceert opnieuw een Série Limitée voor alle modellen: de Série Limitée Robust. De standaarduitrusting biedt onder meer geïntegreerde mistlampen voor en een audiosysteem (Plug & Radio) met USB-aansluiting en Bluetooth.

    Bekijk bericht
  • Vernieuwde Nissan GT-R laat hart nog sneller kloppen

    Nissan heeft zijn ultieme sportauto, de fameuze GT-R, naar een nog hoger niveau getild. Het resultaat is te zien op de New York International Auto Show (25 maart t/m 3 april).

    Bekijk bericht
  • EVent bij VKV Nissan in Amsterdam

    Op dinsdag 22 maart werd de 5e verjaardag van de Nissan LEAF in Nederland én de start van de Nissan Electric Club gevierd.

    Bekijk bericht
  • Profiteer van voordeel tot wel €5.000!

    Profiteer tussen 17 maart en 28 maart 2016 van extra veel voordeel tot wel € 5.000 op een nieuwe Renault.

    Bekijk bericht