Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

  • Nissan Electrified days

    Stap in en geniet van een elektrische rijervaring tijdens de Nissan Electrified Days van 26 september t/m 8 oktober. Tijdens de Nissan Electrified Days vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden omtrent elektrisch rijden. Daarnaast staan de nieuwste Qashqai E-Power, Juke hybrid en Ariya klaar voor een proefrit.

    Bekijk bericht
  • Prijzen nieuwe X-trail bekend

    Begin november mogen we de vierde generatie van de X-trail verwelkomen in onze showrooms. De gloednieuwe SUV combineert een robuust en modern design met comfort en flexibiliteit en is per direct bij ons te bestellen. Prijzen beginnen vanaf € 48.390,-.

    Bekijk bericht
  • Een nieuwe locatie voor Van Mossel in Culemborg

    Per 22 augustus is onze vestiging aan de Anthonie van Diemenstraat verhuist naar de Pascalweg 29 in Culemborg. De bekende gezichten zijn mee verhuisd, dus dat blijft vertrouwd. Evenals de huidige telefoonnummers en e-mailadressen, waarop u ons kunt blijven bereiken.

    Bekijk bericht
  • QASHQAI e-POWER: nieuwe Crossover met unieke elektrische aandrijflijn

    Als eerste model van Nissan is de Qashqai leverbaar met Nissans nieuwe e-POWER-aandrijflijn. e-POWER biedt in stilte optimale efficiëntie en snelle reacties op het gaspedaal, of eigenlijk gezegd: het stroompedaal. De Nissan Qashqai e-POWER is vanaf nu te bestellen vanaf € 43.790

    Bekijk bericht
  • Welkom bij Van Mossel Roosendaal

    De nieuwe locatie Van Mossel Roosendaal is een feit! Dat vieren wij graag samen met u tijdens de openingsweken van 9 juli tot en met 16 juli. Onder het genot van een hapje en een drankje maken wij graag (nader) kennis! Uiteraard hebben we tijdens deze periode diverse unieke acties voor u. Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten op onze nieuwe locatie aan de Belder. U bent van harte welkom en u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent!

    Bekijk bericht
  • Megane

    De Nieuwe Renault Mégane E-Tech Electric

    De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is gearriveerd! Het vooruitstrevende, volledig elektrisch aangedeven model is nu uitgebreid te bezichtigen in de showrooms. Weij verwelkomen u graag!

    Bekijk bericht
  • Nissan JUKE Hybrid: sportieve prestaties en een laag verbruik dankzij slimme technologie

    Nissans compacte Crossover, de Juke, is nu ook verkrijgbaar met een geavanceerde multimodale hybride-aandrijflijn. De Juke Hybrid tilt het rijplezier naar opnieuw een hoger niveau, bij een lager brandstofverbruik. De Juke Hybrid verwachten we deze zomer in onze showrooms verwacht. Leverbaar vanaf € 33.040.

    Bekijk bericht
  • E-Tech engineered uitvoering: nieuwe stijl voor een nieuw leven met de hybride-technologie van Renault

    Renault introduceert de uitvoering: “E-Tech engineered”, alleen beschikbaar op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur. De E-Tech engineered uitvoering deelt de eigenschappen en features van de succesvolle R.S. Line en is voorzien van een nieuwe frisse look met sportieve kleuren en materialen die nog meer aansluiten bij de hedendaagse trends. Prijzen volgen in een later stadium.

    Bekijk bericht
  • Mégane E-Tech electric roadshowdagen

    Kom naar de Mégane E-Tech Roadshow Dagen en maak kennis met de nieuwe Mégane E-Tech Electric. Wij nodigen u van harte uit om tijdens onze Roadshow Dagen op 15 t/m 23 april één van onze Van Mossel Renault vestigingen te bezoeken. Tot snel!

    Bekijk bericht
  • Zomerfitdag

    Volop voorjaarsvoordeel bij Van Mossel!

    Speciaal voor u gaan onze werkplaatsen op zaterdag 9 april open om uw auto weer helemaal zomerfit te maken. U bent van harte welkom om op deze zaterdag uw auto in te plannen voor onderhoud. Uiteraard hebben we op deze dag een aantal exclusieve voordelen, zodat u vol vertrouwen de zomer tegemoet kunt gaan!

    Bekijk bericht