Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV nieuws.

Adopteer een hartje voor Stichting Groot Hart!

Vorige week maakten we al bekend dat Van Mossel VKV ook in 2015 stichting Groot Hart ondersteunt. Groot Hart maakt zieke kinderen blij met een dagje op het circuit en het rondrijden in een echte raceauto. Van Mossel VKV steunt dit goede doel door mee te rijden met Navigate North. Navigate North is een autorally van 7 dagen, van 7.000 kilometer en gaat door meer dan 6 verschillende landen. Van 23 t/m 30 januari 2016 neemt het VKV Experience Team deel aan de tocht door sneeuw en kou. Na een zesde plaats in 2015 wil het VKV Experience Team in 2016 gaan strijden voor een top 3 klassering.

Van Mossel VKV heeft zichzelf als doel gesteld om geld op te gaan halen voor Stichting Groot Hart. Met meer geld kan Stichting Groot Hart voor meer gezinnen een prachtige dag verzorgen. Van Mossel VKV kan alleen een mooie cheque overhandigen als iedereen helpt, dus bent u degene die ook een groot hart heeft?

Met de sponsoring van een wedstrijd auto tijdens de Navigate North rally worden er logo’s van sponsoren op de auto geplakt (per logo € 500) en hartjes met een naam naar keuze erin voor € 20 per hart.

Tijdens Navigate North in januari is het mogelijk de auto te volgen via www.navigatenorth.nl of volg ons VKV Experience Team via www.facebook.com/VKVexperienceteam

Heeft u interesse in een logo of een hartje? Neem dan contact op met marketing@vanmosselvkv.nl.

Website: http://www.groot-hart.nl/

Navigate North rally auto VKV Groep

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht