Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Financiering of toch Private Lease?

Heeft u er ooit aan gedacht om uw volgende auto maandelijks te betalen? Uw verkoper heeft het u vast wel eens gevraagd. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om een nieuwe- of gebruikte auto te rijden. U kunt bijvoorbeeld het aankoopbedrag financieren of kiezen voor het zorgeloze Private Lease. Wat is nu het verschil tussen deze mogelijkheden? VKV legt het u graag uit!

Heeft u de auto van uw dromen gevonden, maar leidt dat toe-te-betalen bedrag tot een gat in uw begroting? Hoe prettig zou het dan zijn om dit bedrag maandelijks te kunnen voldoen? De financieringsmogelijkheid van VKV biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel u wilt aanbetalen en wat de looptijd wordt van de financiering. U kunt op deze manier het maandbedrag afstemmen op uw persoonlijke situatie. Bij dit aflopende krediet weet u dus vooraf precies waar u aan toe bent en wanneer u de financiering volledig heeft afgelost, waarna u volledig eigenaar wordt van de auto.

Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u het gebruik van een auto belangrijker dan het bezit? Dan is Private Lease wellicht iets voor u. Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault, Dacia of Nissan voor een vast bedrag per maand inclusief; reparatie, onderhoud, banden, verzekering, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, BTW en een volle tank bij aflevering. U hoeft zelf alleen nog maar te tanken! Bij Private Lease kiest u zelf de looptijd (2, 3 of 4 jaar) en de jaarkilometrage. Aan het eind van de looptijd levert u de auto weer in en kunt u kiezen om weer een nieuwe Private Lease contract af te sluiten.

Twijfelt u wat het beste bij uw situatie past? Kom gerust langs bij één van onze showrooms en laat u uitgebreid adviseren door een VKV Verkoop adviseur.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht