Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Vacatures

Kom jij werken bij Van Mossel? Bekijk onze vacaturepagina!

Van Mossel zoekt met grote regelmaat naar nieuwe collega’s en lanceert daarom een “werken bij VKV’ website. Naast het aanbod van onze actuele vacatures zijn er op de pagina ook video’s en interviews te vinden die meer vertellen over de ervaringen van onze eigen VKV’ers.

Van Mossel is trots op haar medewerkers en wil dit graag uitdragen door het delen van de verhalen van onze eigen mensen. Samen maken onze mensen het verschil voor elkaar en voor u als klant! Werken bij Van Mossel is namelijk leuk! We werken hard en plezierig samen om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Dit doen we aan de hand van het Klavertje van VKV, waarmee we de visie en missie van ons bedrijf in praktijk brengen.

De komende weken zal Van Mossel via diverse Social Media kanalen de nieuwe “werken bij VKV” website onder de aandacht brengen. Houd onze berichten dan ook goed in de gaten!

Toch al nieuwsgierig geworden naar de nieuwe website en de actuele vacatures van Van Mossel? Ga dan snel naar www.werkenbijvanmosselvkv.nl

 

Bekijk website

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht