Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Oscar van Geffen nieuwe Marketing & Communicatie Manager

Oscar van Geffen is bij Van Mossel vanaf 1 augustus de nieuwe Marketing & Communicatie Manager. Van Geffen is in deze functie verantwoordelijk voor alle vestigingen van Van Mossel. Met de komst van Van Geffen slaat Van Mossel een nieuwe, verfrissende koers in op het gebied van marketing, communicatie en PR in Nederland.

Oscar van Geffen heeft uitgebreide ervaring in de marketing & communicatie. Hij werkte eerder in de marketingcommunicatie voor Rabobank, DTG, en Solipsis en is afgelopen jaren actief geweest als marketeer bij Frama Nederland.

Van Geffen zegt erg enthousiast te zijn over de vestigingen van Van Mossel. ‘Het is een professionele autodealer in een mooi werkgebied waar met veel energie en enthousiasme gewerkt wordt aan een stevige positie in de automotive. Een continu focus op klantbeleving en klanttevredenheid in de vestigingen, zorgt ervoor dat vestigingen aantrekkelijk zijn voor alle segmenten. Bovendien zorgen regelgeving en innovaties ervoor dat er veel nieuws te melden is. Graag neem ik mijn marketingcommunicatie achtergrond mee en breng deze kennis in de organisatie om met de VKV-collega’s de on- en offline klantbeleving voor onze klanten naar een hoger plan te tillen. “DOEN WE” is de slogan van Van Mossel, waar ik mij volledig mee kan identificeren. Met onze mensen maken we immers het verschil’, aldus Oscar van Geffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Oscar van Geffen
Marketing Manager Van Mossel
Mobiel 06-22960012
E-mail: Oscar.van.Geffen@vanmosselvkv.nl

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht