Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Conceptcar Autosalon

Renault presenteert de mobiliteit van de toekomst op de Autosalon van Genève

Tijdens de Autosalon van Genève zal Renault zijn volledig elektrische conceptwagen MORPHOZ presenteren. Deze concept-car belichaamt de visie van het merk op de mobiliteit van de toekomst en is een voorbode van elektrische modellen die de komende jaren worden uitgerold. De 90e editie van de Autosalon duurt dit jaar van 5 tot 15 maart.

Elektrische mobiliteit voor iedereen, vandaag en morgen

Naast de MORPHOZ wordt ook de nieuwe TWINGO Z.E. gepresenteerd op de Zwitserse beurs. Deze Autosalon zal in het teken van elektrificatie staan. De E-tech modellen, een innovatieve en exclusieve reeks van hybride en plug-in hybride motoren, zullen worden belicht zoals de nieuwe MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in. Om tegemoet te komen aan vele uiteenlopende verwachtingen, waaronder die van professionals, zal ook zal de concept versie van de KANGOO Z.E. te bewonderen zijn. Als stedelijke elektrische showcar kondigt hij de vernieuwing aan van de Kangoo-reeks in 2020.

hybride megane

Een nieuwe elektrische revolutie voor Dacia

Het merk zal de meest toegankelijke 100% elektrische stadswagen presenteren op de beurs. Als enige autoconstructeur die een volledig reeks van ‘Bi-Fuel’-wagens op LPG aanbiedt, ECO-G genaamd, stelt Dacia zijn nieuwe motor TCe 100 ECO-G voor. Ter gelegenheid van de 15de verjaardag van het merk in Europa zal Dacia ook een gelimiteerde verjaardagsreeks voorstellen.

Op de stand van Alpine zullen twee nieuwe gelimiteerde reeksen van de A110-reeks te bewonderen zijn. En Alpine zal op zijn stand ook de Alpine A110 SportsX tonen. Dit model is geïnspireerd op de rallyversies van de A110 en vooral op de A110 die in 1973 de Rally van Monte Carlo won.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u een van de stands bezoeken? Klik hier voor meer informatie over de Autosalon van Genève.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht