Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Samenwerking Van Mossel & Stichting Groot Hart gaat verder in 2016!

Stichting Groot Hart is een initiatief van tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues. Hij onderging als 3-jarig jochie een hartoperatie waaraan hij zijn leven te danken heeft. Nog steeds heeft hij een speciale plek in zijn hart voor kinderen die leven met een hartafwijking en weet hij maar al te goed hoe het je leven kan bepalen. Om hen een mooie dag te bezorgen, is Groot Hart opgericht.

Van Mossel & Stichting Groot Hart werken sinds vorig jaar samen. Tijdens het eerste jaar van de samenwerking heeft Van Mossel € 5.000 opgehaald voor de stichting en hebben vele kinderen met een hartafwijking of een ernstige ziekte een race belevenis gekregen. Het bedrag haalde Van Mossel op middels de Navigate North Challenge. Dit is een rally naar het Noordelijkste puntje van Scandinavie, die plaatsvond tijdens de laatste donkere januaridagen (25 tot en met 31 januari 2015). Het VKV Experience Team reed 7.000 km in 7 dagen.

Ook tijdens VKV City Racing werden de kinderen in Rotterdam het zonnetje gezet en mochten ze twee rondes mee over het parcours waar eerder op de dag Max Verstappen en Kimi Raïkonnen demo’s gereden hadden. Voor een impressie van deze dag, kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=8PNp6ozbbYk

Volgende week meer over de samenwerking van VKV & Stichting Groot Hart in 2016.
Website: www.groot-hart.nl

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht