Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Unieke verzameling klassieke auto’s te zien in Rotterdam

Op 24 januari gaat de 16e Winter Trial van start in Oslo. Een rit van 2.200 kilometer over de besneeuwde bospaden, ijsmeren en diverse circuits is ditmaal de uitdaging voor de klassieke auto’s welke gebouwd zijn voor 1976. Renault Alpine, Porsche en vele andere roemruchte merken van weleer staan aan de start met al evenzo illustere deelnemers uit België, Engeland, Zwitserland, Duitsland en natuurlijk Nederland.

Maar voor het zover is worden de auto’s eerst technisch gekeurd in Rotterdam. De keuring zal plaatsvinden bij Van Mossel op de Koperstraat 16 in Rotterdam. Dit is een unieke locatie waar de merken Renault, Dacia, Nissan en Infiniti onder 1 dak te bewonderen zijn. Gezien de aanwezigheid van vele technische specialisten en de laatste technieken in de werkplaats is dit de ideale locatie voor de keuring van de auto’s.

De verzameling prachtige klassieke auto’s is een unieke verzameling die niet vaak meer in Rotterdam te bewonderen zal zijn. Met de nieuwe milieuzone in Rotterdam zijn oude auto’s in de stad namelijk steeds unieker. Gelukkig ligt de vestiging van Van Mossel net buiten de nieuwe milieuzone in Rotterdam, waar dieselauto’s van voor 1 januari 2001 en benzineauto’s van voor 1 juli 1992 niet meer in mogen.

Het publiek is maandag 11 januari vanaf 18.30 uur  van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De laatste kans om de bolides van nabij te aanschouwen en een praatje te maken met de coureurs.

Locatie: VKV Rotterdam Alexander, Koperstraat 16 te Rotterdam.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht