Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV nieuws.

Van Mossel VKV en SHH Productions slaan de handen in één

Van Mossel VKV is dealer van de merken Renault, Nissan en Dacia. Het dealerbedrijf heeft tien locaties in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Midden-Nederland en behoort daarmee tot de tien grootste dealerholdings van Nederland. Van Mossel VKV is bovendien importeur en enige dealer in Nederland van het premium automerk INFINITI.

Van Mossel VKV en SHH Productions zijn een partnership aan gegaan. Binnen het partnership stelt Van Mossel VKV een compacte en sportieve rode crossover Renault Captur Energy TCe 90 beschikbaar. De wagen zal worden ingezet in diverse televisieprogramma’s welke door SHH Productions worden geproduceerd.

SHH Productions opereert vanuit ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid. Daar zijn haar studio’s en redactie gevestigd. Naast zakelijke video content produceert en realiseert zijn enkele succesvolle branded content televisieprogramma’s voor RTL4 en SBS6. Aankomend tv seizoen is de VKV Renault Captur zichtbaar in ‘Later als ik groot ben’, ‘Ik BBQ voor jou’ en het nieuwe ‘Clubliefde’; een programma waarin Jochem van Gelder amateursporters van Nederland gaat helpen met hun club.  Drie programma’s waar Van Mossel VKV graag haar naam aan verbindt omdat ze passen bij de aard van Van Mossel VKV, de doelgroep en bij de sportiefste autodealer van Nederland.

Op dinsdag 30 oktober 2018 nam producent Marcel van Buren in de VKV Vestiging Rotterdam Alexander de Renault Captur in ontvangst van salesmanager Sander Balabrega. Vervolgens kon hij direct de eerste kilometers in de productieauto maken voor de eerste opnames van het programma ‘Clubliefde’. Van Mossel VKV wenst SHH Productions uiteraard veel veilige kilometers toe op weg naar mooie tv programma’s.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht