Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Van Mossel gaat sportieve samenwerking aan met Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter

Van Mossel zet vandaag een handtekening onder een samenwerking met het duo Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter. Als ex topsporters zijn zij een perfecte match met Van Mossel, de sportiefste autodealer van Nederland.

Fatima en Raemon

Fatima speelde hockey op het hoogste niveau met maar liefst 257 officiële interlands en 35 doelpunten voor de Nederlandse hockeyploeg. Ze nam driemaal deel aan de Olympische Spelen en in  2008 veroverde ze met het Nederlands dameshockeyteam de gouden medaille in Peking. Raemon is ex professioneel tennisspeler en speelde diverse grote toernooien zoals de Davis Cup en Wimbledon. Momenteel is Raemon coach van tennisspeelster Kiki Bertens. Het sportieve duo gaat rijden in twee prachtige modellen van Van Mossel. Fatima stapt achter het stuur van een Nissan Micra Tekna en Raemon neemt plaats in een Renault Talisman Intens. Fatima en Raemon zullen zich op diverse manieren via Social Media en events gaan inzetten om het sportieve karakter van Van Mossel uit te dragen en te vergroten.

Sportiefste autodealer van Nederland

De samenwerking met Fatima en Raemon sluit volledig aan bij de visie van de grootste Renault en Nissan dealer in Nederland. Van Mossel staat namelijk bekend als de sportiefste dealer van Nederland met een eigen Renault Sport Experience Center en Nissan High Performance Center Daarnaast is sportiviteit en talentontwikkeling dé rode draad in het sponsorbeleid van Van Mossel. Op lokaal niveau maakt het bedrijf een duidelijk de keuze voor sportiviteit en ondersteunt diverse sportclubs en sport evenementen

Marketing manager Oscar van Geffen van Van Mossel: “de match tussen ons en dit sportieve duo is een logische als je kijkt naar eerdere en huidige samenwerkingen. Zo sponsorden we Max Verstappen al op de weg naar de Formule 1 en maakte Verstappen zijn eerste Formule 1 meters in de binnenstad van Rotterdam tijdens VKV City Racing. Daarnaast is het vinden, ondersteunen en ontwikkelen van (sportief) talent één van de speerpunten van ons bedrijf. Ook partnerships met Certainty Racing Team en uiteraard Sparta Rotterdam geven uiting aan het sportieve karakter van het bedrijf. Sportiviteit zit, net als bij Fatima en Raemon, in het DNA van Van Mossel!

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht