Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Van Mossel wederom genomineerd voor Online Dealer Awards!

Voor de Online Dealer Awards heeft de vakjury alle inschrijvingen beoordeeld en de genomineerden geselecteerd. In de categorie “Meest originele campagne” is Van Mossel genomineerd door de vakjury. In deze categorie strijdt Van Mossel met nog 2 andere genomineerden. Daarnaast maakt Van Mossel kans op de hoofdprijs als ‘Beste Online Autobedrijf’.

Van Mossel is door de vakjury genomineerd op basis van de Celebration Campagne die zij eerder dit jaar hebben ontwikkeld om de joint venture tussen de VKV Groep en de Van Mossel Automotive Groep te vieren. De juryleden zijn professionals uit de automotive branche en daarbuiten.

Naast deze vakjury kan dus ook het publiek stemmen invloed uitoefenen op de winnaar van de hoofdprijs ‘Beste Online Autobedrijf’.

Publieksprijs, stemmen kan vanaf nu!

Voor de publieksprijs kan er door iedereen gestemd worden op www.onlinedealerawards.nl. Stemmen is mogelijk tot 14 november. De winnaars van de Online Dealer Awards worden tijdens de award-show op 21 november bekend gemaakt.

Stem op Van Mossel

Derde jaar op rij

Dit is het derde jaar op rij dat Van Mossel genomineerd is voor de Online Dealer Awards. Net als bij de voorgaande edities, hoopt Van Mossel ook dit jaar weer een prijs in ontvangst te mogen nemen.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht