Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Van Mossel haalt 19.526 euro op voor Stichting Groot Hart

Op dinsdagavond 9 februari nam Rob Kamphues, initiatiefnemer van stichting Groot Hart, een cheque in ontvangst van het VKV Experience Team bij de Rotterdamse vestiging van Van Mossel. In zeven dagen reed het VKV Experience Team 7.000 kilometer tijdens de Navigate North Challenge met hun Infiniti Q70. Het team, bestaande uit Vincent Wedekind (links op de foto) en Paul Schuddeboom, legde deze barre tocht af om het Groot Hart seizoen 2016 te sponsoren. En dat deden ze met verve. De rit heeft 19.526 euro opgebracht! Wedekind: “Als ik zie hoe ernstig zieke kinderen en bezorgde ouders opbloeien en even ontspannen tijdens de Groot Hart dagen, is dit maar een kleine moeite. Ik ben blij dat we Groot Hart op deze manier kunnen ondersteunen.”

Inmiddels is het bestuur van Groot Hart de plannen voor 2016 aan het uitrollen. Rob Kamphues licht alvast een tipje van de sluier op: “De afgelopen drie jaar heeft Groot Hart grote sprongen gemaakt en zijn we inmiddels een begrip geworden op het circuit. Dit jaar hebben we nieuwe plannen om ook buiten het circuit kinderen de dag van hun leven te bezorgen. In samenwerking met onze zusterstichting Radical Hart zijn we het nieuwe project ‘Groot Hart VIP Kids’ aan het vormgeven. Ik vind het dan ook geweldig dat het VKV Experience team dit voor ons mogelijk maakt.” Binnenkort krijgt u meer informatie over de Groot Hart VIP Kids evenementen die dit jaar plaats zullen vinden.

Stichting Groot Hart maakt een racebelevenis mogelijk voor ernstig zieke kinderen en hun familie. Initiatiefnemer van Groot Hart is tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues. Hij onderging als 3-jarig jochie een hartoperatie waaraan hij zijn leven te danken heeft. Nog steeds heeft hij een speciale plek in zijn hart voor kinderen die leven met een hartafwijking en weet hij maar al te goed hoe het je leven kan bepalen. Om hen een mooie dag te bezorgen is stichting Groot Hart opgericht. Dit is mogelijk dankzij de onmisbare inzet van velen: coureurs, race-organisatoren, het vrijwilligersteam dat een gezin bij het race-evenement ontvangt en natuurlijk onze sponsoren. Stichting Groot Hart waardeert de steun van Van Mossel dan ook enorm.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht