Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV nieuws.

Van Mossel VKV nieuwe sponsor Focus ‘07

Focus ‘07 pakt 29 juni a.s. uit met een groot en nieuw pupillentoernooi: ‘Met het oog op de toekomst’. Acht regionale clubs nemen deel met ieder acht selectieteams in de categorie 09 tot en met 012. Het is de eerste editie van het toernooi en hiermee zet de vereniging een nieuwe traditie op de speelkalender.

Een dergelijk toptoernooi kan niet zonder een topsponsor. Daarom is de samenwerking met Van Mossel VKV gezocht. Dit bekende autobedrijf aan de Ant. Van Diemenstraat in Culemborg (o.a. bekend van Renault, Nissan en Dacia) ondersteunt dit toernooi financieel en stelt diverse prijzen beschikbaar.

Naast het sponsoren van ‘Met het oog op de toekomst’ pupillentoernooi is Van Mossel VKV de komende jaren ook zichtbaar als sponsor van Focus ‘07 met o.a. een bord langs het veld. Marketingcommunicatie manager Oscar van Geffen van Van Mossel VKV: “het vinden, ondersteunen en ontwikkelen van (sportief) talent is één van de speerpunten van ons bedrijf. Ook partnerships met het Certainty Racing Team en uiteraard Sparta Rotterdam geven uiting aan het sportieve karakter van het bedrijf. Sportiviteit zit, net als bij Focus ’07 in het DNA van Van Mossel VKV!”

Op 11 juni jl. zijn de sponsorovereenkomsten ondertekend in de showroom van de Culemborgse vestiging van Van Mossel VKV. Namens Van Mossel VKV ondertekenden Oscar van Geffen (Marketing & Communication manager) en Herman van Eckeveld (Salesmanager). Namens Focus ‘07 was dat Koen Vermeulen (Sponsorcommissie). Focus ‘07 is blij met de betrokkenheid van Van Mossel VKV en kijkt uit naar een langdurige samenwerking!

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht