Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Van Mossel valt dubbel in de prijzen bij Online Dealer Awards

Van Mossel heeft twee prijzen gewonnen bij de Online Dealer Awards. In de categorie ‘Beste dealersite’ mocht Van Mossel zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs in ontvangst nemen.

De eerste editie van de Online Dealer Awards vond plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In de categorie ‘Beste dealersite’ nam Van Mossel het op tegen nog 7 andere genomineerde autodealers.

Het oordeel van de vakjury over de website van Van Mossel:

“De website van Van Mossel oogt zowel op desktop als mobiel lekker fris en helpt je door de overzichtelijke navigatie snel je doel te bereiken. Daarnaast geeft Van Mossel haar bezoekers een zeer aantrekkelijke mobiele ervaring. Hiermee tonen zij aan dat ze de mobiele bezoeker waardevol vinden en deze ook willen faciliteren in makkelijke conversie mogelijkheden. Tenslotte beschikt de website van Van Mossel over erg goede actiepagina’s.”

Naast de vakjuryprijs mocht Van Mossel tevens de publieksprijs in ontvangst nemen met 33% van de stemmen.

Marketing manager Arjan Roor van Van Mossel: “we zijn trots dat we deze twee prijzen hebben gewonnen. De online showroom is ontzettend belangrijk en deze proberen we iedere dag gebruiksvriendelijker te maken en verder uit te breiden. Het is mooi om te zien dat zowel de vakjury als het publiek vinden dat we de beste website hebben. Het aantal stemmen van het publiek laat zien dat we veel fans hebben die de moeite hebben genomen om op ons te stemmen. Het is een mooie waardering voor het werk dat we doen en een stimulans om de website door te blijven ontwikkelen.”

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht