Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV nieuws.

Van Mossel VKV verbindt zich aan Harbour Run Rotterdam

Vanaf 2019 is Van Mossel VKV samen met Van Mossel Autolease Rotterdam de allereerste automotive partner van de Harbour Run Rotterdam. Van Mossel VKV is de sportiefste autodealer van Nederland en dealer van de merken Renault, Dacia, Nissan en INFINITI. Sportiviteit zit dan ook in de genen van Van Mossel VKV en vandaar de samenwerking met de obstacle run door de Rotterdamse Haven.

 Van Mossel VKV kenmerkt zich als sportiefste autodealer door een Nissan High Performance Center en heeft als enige in Nederland een Renault Sport Experience Center. Het obstakel dat Van Mossel VKV levert aan de Harbour Run is de meest verkochte lichte bedrijfswagen in Europa; de Renault Master. “De Harbour Runners gaan ervaren hoe het is om er in te springen, eruit te springen en jullie zullen merken dat de Renault Master echt tegen een stootje kan”, zegt Pieter Kroos, Directeur Fleetsales bij Van Mossel VKV.

Behalve dat Van Mossel VKV partner is van de businessrun, doen ze voor het eerst ook mee met twee businessteams. Lars de Vreij, commercieel directeur bij Van Mossel Autolease Rotterdam: “Dit jaar wordt het een gecombineerd team van zowel klanten als onze eigen sportieve medewerkers.”

Naast het partnership met de Harbour Run is Van Mossel VKV ook sponsor van Sparta Rotterdam, Certainty Racing Team en lokale doelen, sportclubs en sportieve evenementen, zoals destijds VKV City Racing en dit jaar de Van Mossel VKV Sparta Challenge. In april van dit jaar is van Mossel VKV een sportieve samenwerking aangegaan met Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter. Als ambassadeur van Van Mossel VKV roept Fatima daarom iedereen op om mee te doen aan de Harbour Run!

De Harbour Run voert dwars over haventerreinen en kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden op 6 oktober speciaal voor de naar verwachting 6.500 Harbour Run lopers opengesteld. De deelnemers kunnen kiezen om 10 of 6 km af te leggen. Niet alleen de setting van de Harbour Run is uniek. De deelnemers worden tijdens de Harbour Run uitgedaagd om in totaal meer dan 25 obstakels te overwinnen.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht